spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ «ΘΕΑΜΑΤΑ» ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ «ΑΡΤΟΝ».

Η ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ «ΘΕΑΜΑΤΑ» ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ «ΑΡΤΟΝ».

Η ΑΡΓΟΛΙΔΑ ΕΧΕΙ ΧΟΡΤΑΣΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ «ΘΕΑΜΑΤΑ» ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ «ΑΡΤΟΝ».
Η χθεσινή επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας ,Ν.Κεραμέως στην Αργολίδα, με την συνοδεία κλιμακίου της ΝΔ, εξυπηρέτησε μόνο τα μικροκομματικά και προεκλογικά συμφέροντα των στελεχών της ΝΔ. Καμία κουβέντα για άλλη μια φορά για τα προβλήματα του Αργολικού λαού.

Με επίσκεψη σε σχολείο των Φιχτίων,ντεκόρ για τις φωτογραφίες μικρούς μαθητές που συμπλήρωναν το επικοινωνιακό σόου των φιλοφρονήσεων των τοπικών στελεχών για το πόσο καλά πηγαίνουν τα πράγματα.

Και την ίδια στιγμή καμία κουβέντα για τις εκτεταμένες ελλείψεις και τα κενά σε προσωπικό δάσκαλους, καθηγητές, καθαρίστριες και υλικοτεχνικές υποδομές στα σχολεία της Αργολίδας. Καμία κουβέντα για το γεγονός ότι στα ίδια σχολεία στοιβάζονται ακόμα 25 παιδιά σε μια τάξη, ακόμα και σε συνθήκες κορονοϊού.

Καμία κουβέντα για την ευρύτερη απαξίωση και υποβάθμιση του Δημοσίου Πανεπιστημίου, που αποτελεί βασικό παράγοντα για την κοινωνική κινητικότητα και ανέλιξη αυτών των παιδιών στο μέλλον.

Το κυβερνητικό κλιμάκιο δεν μας είπε τίποτα για το κύμα ακρίβειας που σαρώνει νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Καμία κουβέντα για το γεγονός ότι οι δύο αναπτυξιακοί μοχλοί της Αργολίδας καταρρέουν μέρα με τη μέρα και η κυβέρνηση δεν παίρνει κανένα μέτρο για την εξομάλυνση της κατάστασης.

Ο μεν αγροτικός τομέας καταρρέει μπροστά στο υπέρογκο κόστος παραγωγής και ο δε τουρισμός βλέπει μέρα με την ημέρα να μειώνεται είτε η επισκεψιμότητα στην Αργολίδα λόγω της εκτίναξης των τιμών στα καύσιμα είτε η αγοραστική δυνατότητα των τουριστών που έρχονται λόγω της εκτεταμένης ακρίβειας και του πληθωρισμού.

Καμία κουβέντα και κανένα δελτίο τύπου δεν είδαμε για τα διαχρονικά προβλήματα του νομού Αργολίδας. Καμία αναφορά στο Ταμείο Ανάκαμψης και στα κονδύλια που μπορεί να απορροφήσει η Αργολίδα για έργα ,υποδομές και στήριξη της πραγματικής οικονομίας.

Καμία δέσμευση ή χρονοδιάγραμμα για την υλοποίηση των μεγάλων έργων που χρειάζεται ο νομός σε υποδομές, παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο και στην διασύνδεση του νομού με τον αυτοκινητόδρομο , τον αναξιοποίητο σε μεγάλο βαθμό Ανάβαλο ,την έλλειψη οργανωμένης βιομηχανικής περιοχής, την στελέχωση των υποβαθμισμένων νοσοκομείων της Άργους και Ναυπλίου, σε εγγειοβελτιωτικά έργα που χρειάζονται στο σύνολο των Δήμων του νομού.

Αντί όλων αυτών, αντικρύσαμε άλλη μια προεκλογική φιέστα με φωτογραφίες και εσωτερικούς διαγκωνισμούς ενόψει προεκλογικής περιόδου. Τον ελληνικό λαό όμως δεν τον ενδιαφέρει αν ο κύριος Μητσοτάκης και οι συνοδοιπόροι του παλεύουν απλά να κρατηθούν σε μια καρέκλα της εξουσίας με κάθε πιθανό τρόπο.

Οι πολίτες της Αργολίδας αναζητούν άμεσες λύσεις στα προβλήματα τους και όπως αποδεικνύεται η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να παραμένει μακριά από τα προβλήματα της κοινωνίας.

ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Οικονομολόγος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων