spot_img
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΣτην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ επανεκλέχθηκε ο Kωνσταντίνος Κουρτέλης

Στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ επανεκλέχθηκε ο Kωνσταντίνος Κουρτέλης

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συνέδρους του 13ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ που μου έκαναν την τιμή να με εκλέξουν για τρίτη συνεχόμενη φορά στην Κεντρική Επιτροπή της οργάνωσης μας.

Η εκλογή αυτή, μου δίνει δύναμη-κίνητρο να συνεχίσω να αγωνίζομαι για τα ιδανικά της παράταξης μας, να συνεχίσω να καταθέτω τις απόψεις μου και τους προβληματισμούς μου, καθώς και να μεταφέρω τις ανησυχίες των νέων της γενιάς μας στο ανώτατο όργανο της Κεντρικής Επιτροπής.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και απερχόμενο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο μου όταν με διόρισε Αναπληρωτή Υπεύθυνο Επιστημονικών Φορέων & Παραγωγικών Τομέων στο εκτελεστικό πριν από τρία χρόνια και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Επίσης θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο πρόεδρο της οργάνωσης μας Ορφέα Γεωργίου καθώς και στους φίλους και συνεργάτες που πορευτήκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια και εκλέχτηκαν στα όργανα της παράταξης μας.

Κωνσταντίνο Τσιαγκλιώτη (Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ) και πρόεδρος του 13ου Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ. Συγχαρητήρια για την εξαιρετική οργάνωση στο μαζικότερο συνέδριο της οργάνωσης μας.
Γρηγόρης Μπεκατώρο (Κεντρική Επιτροπή)
Φλώρα Μαλασίδη (Κεντρική Επιτροπή)
Δημητρουλόπουλο Δημήτρη (Κεντρική Επιτροπή)
Ντόντη Δημήτρη (Κεντρική Επιτροπή)
Κωνσταντίνο Τσούλο (Κεντρική Επιτροπή)
Νίκος Αβούρη (Κεντρική Επιτροπή)
Θανάση Σούκια (Κεντρική Επιτροπή)
Δρίτσα Κωνσταντίνο (Κεντρική Επιτροπή)
Προκόπη Σαρρή(Κεντρική Επιτροπή)

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Επικεφαλής της Γραμματείας Αγροτικών Φορέων της ΝΔ Ανδρέα Καρασαρίνη για όλα όσα πετύχαμε μαζί από την πρώτη μου μέρα στην ΔΑΠ ΝΔΦΚ Μυτιλήνης μέχρι και σήμερα.

Η αγάπη για την πατρίδα και η εμπιστοσύνη στη νέα γενιά τα εφόδια μας για ένα καλύτερο αύριο.

Το χρωστάμε στους προηγούμενους, το οφείλουμε στους επόμενους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων