spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤα "καμώματα" του Μαλτέζου και γιατί τον εγκαλεί η Μπούζα

Τα “καμώματα” του Μαλτέζου και γιατί τον εγκαλεί η Μπούζα

Για μη τήρηση του Κανονισμού Λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου κατηγορεί η αντιπρόεδρος κ. Μπούζα τον Πρόεδρο κ. Μαλτέζο. Χαρακτηρίζοντας την όλη συμπεριφορά του “προβληματική” και τα όσα κάνει καμώματα.

κ. Πρόεδρε
Η μη τήρηση από πλευράς σας, του Κανονισμού Λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου, έχει δημιουργήσει αναταραχή και δυναμιτίζει την ομαλότητα στις συνεδριάσεις του Σώματος. Ο σεβασμός στον Κανονισμό Λειτουργίας του Σώματος δεν αρκεί να ανακοινώνεται ω πρόθεσή σας, αλλά πρέπει να ισχύει στην πράξη.

Η παράτυπη, αδικαιολόγητη και εκτός δικαιοδοσίας σας, απόφαση διακοπής της 9ης συνεδρίασης της 16.5.2022 λόγω της άρνησής σας να εφαρμόσετε τα όσα ρητά προβλέπει ο Κανονισμός λειτουργίας του Σώματος σχετικά με τα εκτός ημερήσιας θέματα αρθρ. 14 παρ 5 έχει δημιουργήσει συνθήκες δυσανεξίας και ενόχλησης στο Σώμα.

Τη στιγμή που κατά παράβαση του αρθρ. 16 αιφνιδίως και παρατύπως ανακοινώσατε την διακοπή της συνεδρίασης, συγχρόνως ενημερώσατε από μικροφώνου, πως αυτή, ως συνεχιζόμενη συενδρίαση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα δηλαδή την 23-5-2022.
Συγχρόνως τα θέματα που έφεραν οι αντιπολιτεύσεις με υπογραφές των Συμβούλων ορίσατε να συζητηθούν παρατύπως μετά την παρέλευση του χρονικού διαστήματος των έξι (6) ημερών που προβλέπει στο άρθρ. 10 παρ. 5 ο οικείος Κανονισμός.

Ο παραλογισμός όμως δεν σταματά εδώ.

Ορίσατε τη Δευτέρα 30-5-2022 να γίνει η 10η συνεδρίαση του Σώματος και την 2-6-2022 να γίνει η συνέχιση της 9ης συνεδρίασης.
Οι συνεδριάσεις με την αντίστροφή μέτρηση, δηλαδή πρώτα η 10η συνεδρίαση και έπειτα η 9η θα δημιουργήσει μεγάλο προβλημα, αφού όπως θα έπρεπε να γνωρίζετε οι αποφάσεις λαμβάνουν συνεχιζόμενο αύξοντα αριθμό με ημερολογιακή αντιστοιχία.
Άραγε τι είδους αρίθμηση θα λάβουν; Δεν θα υπάρξει δυσλειτουργία και αναίτια αναταραχή;
Επιτέλους σεβαστείτε το θεσμό, βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας και μην περιθωριοποείτε το Περιφ. Συμβούλιο με τέτοιου είδους καμώματα.

ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕ.ΣΥ.Π

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων