spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο|Το κτίριο του Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας μπάζει νερά κ. Νίκα

Ναύπλιο|Το κτίριο του Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας μπάζει νερά κ. Νίκα

Για πολιτικολογία κατηγόρησε τον Ιερέα Ελευθέριο Μίχο ο Παναγιώτης Νίκας μετά την παρέμβαση της περιφερειακής συμβούλου Ντίνας Νικολάκου που ζήτησε εξηγήσεις για το έργο που αφορά το συσσίτιο και το οποίο φαίνεται να παρουσιάζει προβλήματα.

Ο Περιφερειάρχης έδειξε διάθεση να μειώσει τις εντυπώσεις που έχουν δημιουργηθεί απέφυγε να ονοματίσει τον Ιερέα Ελευθέριο Μίχο ενώ άφησε υπονοούμενο για τον τρόπο με τον οποίο υλοποιήθηκε το έργο.

Η αντίδραση του Ιερέα ήταν άμεση και οργισμένη Σε δηλώσεις που έκανε ξεκαθάρισε ότι σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει θέμα πολιτικολογίας και ξεκαθάρισε χωρίς να θέλει να μπεί σε λεπτομέρειες ότι η υπόθεση του κτιρίου θα φθάσει στο γραφείο του Εισαγγελέα εάν δεν τηρηθεί στο ακέραιο η σύμβαση που υπάρχει.

 

Ο Ιερέας π. Ελεύθεριος Μίχος μεταξύ άλλων είπε τα εξής: ” Το κτίριο ανακαλύψαμε ότι μπάζει νερά και έτσι πήραμε την απόφαση ομόφωνα να ορίσουμε πραγματογνώμονες. Από ότι φαίνεται δεν έχει τηρηθεί η μελέτη. Τι πρέπει να κάνουμε λοιπόν να συγκαλήψουμε τις κακοτεχνίες (;) Εγώ από την θέση μου δεν πρόκειται να συγκαλήψω παρανομίες. Ντροπή να με κατηγορεί ο κ. Νίκας για πολιτικολογία ενώ με εκληπαρούσε να μιλήσει προεκλογικά στις γυναίκες του συσσιτίτου”.

Τέλος τόνισε ότι είναι έτοιμος να παραιτηθεί και να πάει σε άλλη Μητρόπολη εάν δημιουργηθεί πρόβλημα στον Μητροπολίτη Αργολίδας

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων