Γκιόλας για Δικαστικό Μέγαρο Ναυπλίου| Ο υπουργός έμεινε στις Υποσχέσεις

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΟΛΑΣ: «ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕΓΑΡΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ – ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ»

Παρών στην επίσκεψη του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Τσιάρα ήταν σήμερα ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας αποδεικνύοντας το αμέριστο ενδιαφέρον του για τη βελτίωση του ιστορικού μνημείου, δηλαδή του κτιρίου του Δικαστικού Μεγάρου.

Ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει στο παρελθόν καταθέσει ερωτήσεις και τροπολογίες τόσο για το Δικαστικό Μέγαρο όσο και για τον χώρο της πλατείας που βρίσκεται στην πρόσοψη του ιστορικού κτιρίου.

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης όμως, παρά την αναφορά του για το Δικαστικό Μέγαρο, στην οποία δήλωσε πως σχετικά σύντομα θα ολοκληρωθούν οι μελέτες έτσι ώστε να αρχίσουν τα έργα αποκατάστασης, δεν δεσμεύτηκε με σαφές χρονοδιάγραμμα για την Πλατεία έμπροσθεν του κτιρίου, η οποία παρά τις προσπάθειες να αποδοθεί στους κατοίκους και τους επισκέπτες του Ναυπλίου, εξακολουθεί να παραμένει αναξιοποίητη και να χρησιμεύει –δυστυχώς- ως «parking» διαφόρων.

Κλείνοντας ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, δήλωσε με αισιοδοξία ότι η επόμενη Κυβέρνηση που θα προκύψει από τις επικείμενες εκλογές και θα είναι μια Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, θα δρομολογήσει και θα ολοκληρώσει και τους δύο στόχους.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις δηλώσεις του Γιάννη Γκιόλα: