spot_img
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΕίναι τα παιδιά μας ΗΛΙΘΙΕ!!!

Είναι τα παιδιά μας ΗΛΙΘΙΕ!!!

Ο Αιμόρφυτος φοιτητής από την επίθεση των ΜΑΤ στο ΑΠΘ

Κρότου- Λάμψης στα Πανεπιστήμια και στο βάθος… “η Αστυνομία της Κεραμέως”, να τραμπουκίζει τα παιδιά μας που βρίσκονται εκεί για να μορφωθούν, να προσφέρουν, να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι. Απέξω από τα Πανεπιστήμια τα ΜΑΤ της Κυβέρνησης Μητσοτάκη τρομάζουν ποιον άραγε (;) και γιατί (;).

Είναι το δικό μας παιδί αυτό που χτύπησαν τα ΜΑΤ στο ΑΠΘ σήμερα, είναι το παιδί μου που μπορεί να βρεθεί στα διασταυρούμενα πυρά της Κεραμέως που μέχρι σήμερα δεν έχει εξηγήσει επαρκώς τι και γιατί χρειάζονται οι ενοπλοι αστυνομικοί στα Πανεπιστήμια.

Το ξέρω ότι αισθάνεσαι λύπη. Είμαι σίγουρος ότι νιώθεις οργή. Όμως αυτό που ίσως να μην κατάλαβες είναι ότι το παιδί αυτό δεν είναι κάποιου άλλου, δεν είναι του γείτονα, είναι το δικό σου. Κοίτα καλά την φωτογραφία του. Κοίτα το ματωμένο πρόσωπο. Αν κοιτάξεις προσεκτικά είμαι σίγουρος ότι θα δεις το δικό σου παιδί. Θα ξαφνιαστείς με το πόσο μοιάζει με το δικό σου παιδί, με το δικό σου αγόρι, με το δικό σου κορίτσι. Έτσι το ένιωσα κι εγώ. Έτσι το ανακάλυψα κι εγώ. Είναι το δικό μου παιδί, που κάλλιστα θα μπορούσε να βρεθεί σε ανάλογη θέση.

Αισθάνομαι να ξεχειλίζω. Όχι από οργή. Η οργή έχει εξαντληθεί προ πολλού. Ξεχειλίζω από μίσος για όλους αυτούς που μας έχουν φέρει σ’ αυτήν την κατάσταση να βλέπουμε τα παιδιά μας να τους στερούν το παρόν και το μέλλον, να αργοπεθαίνουν καθημερινά μπροστά στα μάτια μας.

Πολύ σύντομα οι ανοιχτοί λογαριασμοί μαζί σας θα κλείσουν μια και καλή. Ο νόμος της ιστορικής ανταπόδοσης θα λειτουργήσει και πάλι για να αποκαταστήσει τη διαταραγμένη κοινωνική ισορροπία και την ανύπαρκτη δικαιοσύνη. Κι ως τότε στο μόνο που έχετε να ελπίζετε είναι στον οίκτο των θυμάτων σας, του απλού κόσμου, του κόσμου του μεροκάματου, που μέρα με τη μέρα λιγοστεύει επικίνδυνα για εσάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων