spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟι δράσεις του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ναυπλίου

Οι δράσεις του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ναυπλίου

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και Συναντήσεις ΔΣ Ένωσης με Δήμαρχο Ναυπλιέων κο Δ. Κωστούρο και Δ/ντρια Αβάθμιας Εκπ. Αργολίδας κα Αικ. Δουράνου.

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Μαθητών των Σχολείων του Δήμου Ναυπλιέων προσκαλεί τα μέλη της σε Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 18/05/2022 και ώρα 19:00 στο Θεατράκι ΟΣΕ.

Παράλληλα, ενημερώνει τα μέλη της, καθώς και τους γονείς και κηδεμόνες του Δήμου μας ότι την Παρασκευή 13/05/2022, το προεδρείο του ΔΣ της Ένωσης συναντήθηκε με το Δήμαρχο Ναυπλιέων κο Δημήτριο Κωστούρο, ενώ είχε προηγηθεί την Τετάρτη 11/05/2022 συνάντηση με τη Διευθύντρια Αβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας κα Αικατερίνη Δουράνου.

Τόσο ο κος Κωστούρος, όσο και η κα Δουράνου μας ενημέρωσαν για θέματα της σχολικής κοινότητας που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, ενώ παράλληλα άκουσαν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις μας για διάφορα ζητήματα.

Κατά τη συζήτησή μας με τον κο Κωστούρο, έγινε ειδική αναφορά στο θέμα της απουσίας παιδιάτρων από τα νοσοκομεία Ναυπλίου και Άργους. Ο κος Δήμαρχος μας ενημέρωσε για τις επαφές και κινήσεις που έχει ήδη πραγματοποιήσει, καθώς και για τα επόμενα βήματα που προτίθεται να κάνει έως την οριστική επίλυση του εν λόγω θέματος.

Από την πλευρά μας τον ενημερώσαμε για την πρόθεσή μας να προχωρήσουμε, πέρα από επαφές και σε κινητοποιήσεις στο αμέσως προσεχές διάστημα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον κο Κωστούρο, όσο και την κα Δουράνου για τις εποικοδομητικές συναντήσεις μας και δεσμευόμαστε να επανέλθουμε σύντομα με ακόμα περισσότερες προτάσεις για την επίλυση προβλημάτων που αφορούν στο σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου μας.

Με τιμή,

Βαμβακά Βούλα Σταυρόπουλος Νίκος
Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων