Β. Σιδέρης: Κατέρρευσε η σκευωρία σε βάρος υποψηφίου μου που σκοπό είχε να πλήξει προσωπικά εμένα

 

Από δημοσιεύματα συγκεκριμένου site

Την 9.5.2022 έληξε και τυπικά με ομόφωνη απαλλακτική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά η σκευωρία σε βάρος προσώπων που σκοπό είχε να πλήξει προσωπικά την υποψηφιότητά μου στις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδος την 24.4.2017 που εκλέχθηκα πανηγυρικά Πρόεδρος, μάλιστα παρά την υποστήριξη της κατηγορίας από τον τότε συνυποψήφιό μου και σας που καταθέσατε ενόρκως ως μάρτυρες στο ακροατήριο του Δικαστηρίου.

Επειδή δηλώσατε ενώπιον του Δικαστηρίου ότι σας ενδιαφέρει η αλήθεια δεν αντιλήφθηκα μέχρι σήμερα να δημοσιεύσετε την είδηση της αλήθειας της απόφασης της οποίας συμμετείχατε και σεις με την ιδιότητα του μάρτυρα, όπως και ο τότε συνυποψήφιός μου για υποστήριξης της κατηγορίας και για την συνέχιση της σκευωρίας σε βάρος μου.

Να σημειωθεί ότι μετά την κατάθεσή σας αποχωρήσατε και περιφρονήσατε το Δικαστήριο καθώς εκφώνησε τα ονόματά σας καθώς δεν αναμείνατε την δημοσίευση της απόφασης στο ακροατήριο του Δικαστηρίου.

Ως γνωστόν στα πλαίσια της Δημοκρατίας, της ισονομίας και της ελευθερίας του τύπου είστε υποχρεωμένος να δημοσιεύσετε την απόφαση και την είδηση της αθώωσης, κάτι που δεν κάνατε μέχρι σήμερα και να αποκαταστήσετε την αλήθεια η οποία με δικαιώνει προσωπικά άλλως θεωρώ ότι εσκεμμένα μεροληπτείτε σε βάρος μου.

Σε κάθε περίπτωση επιφυλάσσομαι των νομίμων δικαιώμάτων μου καθώς η παράλειψη της δημοσίευσης της συγκεκριμένης είδησης και της αθωωτικής απόφασης είναι συνειδητή και με πρόθεση ώστε να μην αποκατασταθεί η αλήθεια και να πλανώνται έωλες κατηγορίες σε βάρος του προσώπου μου και σε βάρος των όσων πρεσβεύω και με αξία υπηρετώ.

Βασίλης Γ. Σιδέρης
Πρόεδρος Ε.Π.Σ.Αργολίδας