spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑργολίδα|Σταϊκούρας, Γεωργιάδης στη Γ.Σ. της Ένωσης Επιμελητηρίων

Αργολίδα|Σταϊκούρας, Γεωργιάδης στη Γ.Σ. της Ένωσης Επιμελητηρίων

Το Επιμελητήριο Αργολίδας διοργανώνει στην Αργολίδα από 13 έως 14 Μαΐου 2022, «Συνάντηση Εργασίας Επιμελητηριακών Εκπροσώπων και Αναπτυξιακών Φορέων».

Στα πλαίσια της εν λόγω διοργάνωσης το Επιμελητήριο Αργολίδας έχει την τιμή να φιλοξενήσει στον τόπο μας, τη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, η οποία αποτελεί κορυφαίο αναπτυξιακό γεγονός για την χώρα μας, δεδομένης της συμμετοχής όλων των Επιμελητηρίων της Ελλάδας.

Κατά τη διάρκειά των εργασιών του κορυφαίου οργάνου του Επιμελητηριακού θεσμού, θα γίνουν εισηγήσεις από τον Προέδρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Δαμούλο Φώτιο και τον Προέδρο της ΚΕΕΕ κ. Μασούτη Ιωάννη.
Επιπρόσθετα ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ θα παρουσιάσει τις ευκαιρίες χρηματοδότησης των επιχειρήσεων από το ταμείο ανάκαμψης και θα αναφερθεί στα μέτρα που αναμένουν οι επιχειρήσεις από την πολιτεία λόγω της ενεργειακής κρίσης.

Την Κυβέρνηση θα εκπροσωπήσουν κατά τη διάρκεια των εργασιών της Γ.Σ. οι κ.κ. Χρήστος Σταικούρας, Υπουργός Οικονομικών και Άδωνις Γεωργιάδης, Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΩΤΙΟΣ ΔΑΜΟΥΛΟΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων