spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΛΑΚΩΝΙΑΠαρουσιάζεται το στρατηγικό σχέδιο για τον τουρισμό στο Δήμο Σπάρτης

Παρουσιάζεται το στρατηγικό σχέδιο για τον τουρισμό στο Δήμο Σπάρτης

Ενημερωτική ημερίδα για την παρουσίαση του «Στρατηγικού Σχεδίου Μάρκετινγκ για τον τουρισμό», διοργανώνει ο Δήμος Σπάρτης την Κυριακή 15 Μαΐου 2022 στις 11:00 πμ στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη Σπάρτη.

Πρόγραμμα ημερίδας:
– 11:00 πμ | Χαιρετισμοί
– 11:15 πμ | Παρουσίαση Στρατηγικού Σχεδίου Μάρκετινγκ για τον τουρισμό του Δήμου Σπάρτης από τον Δρ. Σωτήρη Βαρελά, Επίκουρο Καθηγητή Τμήματος Τουριστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς
– 12:00 μμ | Παρουσίαση του νέου τουριστικού portal www.realsparta.gr από τον κ. Κωνσταντίνο Νάσια, Managing Director EXEO Software House.
– 12:30 μμ | Ερωτήσεις – συζήτηση

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιούλιο ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας παρουσία της αντιδημάρχου Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Γεωργίας Ζαχαράκη παρέλαβε από τον Δρ. Βαρελά αντίτυπο του Στρατηγικού Σχεδίου Μάρκετινγκ για τον Τουρισμό του Δήμου Σπάρτης, την εκπόνηση του οποίου είχε αναλάβει για λογαριασμό του Δήμου και ενημέρωσε εκτενώς τους παρευρισκομένους για τα ευρήματα και τις προτάσεις που περιλαμβάνονται στο στρατηγικό σχέδιο για τον τουρισμό.

Η σύνταξη του ολοκληρωμένου σχεδίου μάρκετινγκ για το Δήμο Σπάρτης θέτει τις βάσεις για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας μέσω επιστημονικής προσέγγισης με σκοπό την βέλτιστη προβολή και αναβάθμισή του και αποτελεί παράλληλα ένα χρήσιμο εργαλείο, για όλους τους εμπλεκόμενους με τον τουρισμό, βοηθώντας στην οικονομική και τουριστική ανάπτυξη του Δήμου μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων