«Ελληνικό Ωδείο» Παράρτημα Άργους | Αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο

 

Αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο

Οι σπουδαστές του  «Ελληνικού Ωδείου» Παράρτημα Άργους και η ορχήστρα ATHENS CHAMBER ORCHESTRA συμπράττουν σε μία μουσική βραδιά στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» στο Άργος την Κυριακή 15 Μαίου 2022 στις 20:00 το βράδυ σε ένα αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο με τίτλο «Ήτανε μία φορά…».

Συμμετέχουν επίσης η Άννα Ματσούκα στο τραγούδι και οι μαθητές της Δ’ Τάξης του Δημοτικού Σχολείου των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων «Αφων Μαλτέζου».

Ενορχήστρωση, Διεύθυνση Ορχήστρας: Απόλλων Κοτσκουμβεκάκης

Είσοδος Ελεύθερη

Λίγα λόγια για τα μουσικά σύνολα του Ελληνικού Ωδείου Παράρτημα Άργους

Η μουσική παιδεία δεν είναι θέμα μονάχα ατομικής προσέγγισης, αλλά μέσα από την συνεργασία και την ομαδικότητα, η μουσική αποκτά ψυχή.

Για το λόγο αυτό, το Ελληνικό Ωδείο Παράρτημα Άργους δημιούργησε μικρά ή μεγαλύτερα μουσικά σύνολα.

Ζωντανεύοντας το όραμα αυτό, δίνει την ευκαιρία σε όλους τους σπουδαστές να επανδρώσουν τα μουσικά σύνολα, εμπλουτίζοντάς τους με εμπειρίες συλλογικής εκτέλεσης, καθώς και με θεωρητική αλλά και πρακτική γνώση, που θα τους βοηθήσει και θα τους καθοδηγήσει στο μέλλον τους.

Η Χορωδία και τα μουσικά σύνολα του Ελληνικού Ωδείου Παράρτημα Άργους εργάζονται εντατικά, σε όλη τη διάρκεια του έτους και εμφανίζονται συχνά σε συναυλίες, παρουσιάζοντας ένα αποτέλεσμα επαγγελματικού επιπέδου.