Το Ε.Σ. της Ευαγγελίστριας βράβευσε το δήμαρχο Ναυπλιέων

Πρέπει να διαβάσετε

Τιμητική βράβευση του Δημάρχου Ναυπλιέων από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του  Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος παρευρέθηκε στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας Ναυπλίου την Τετάρτη 27 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού με θέμα: «Γονείς παιδί και διαδίκτυο. Ασφαλής πλοήγηση και διαδικτυακές παγίδες», με κύριο ομιλητή τον Μανώλη Σφακιανάκη, Στρατηγό της Ελληνικής Αστυνομίας ε.α., πρώην Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και Πρόεδρος του CSI Institute

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος τιμήθηκε με αναμνηστική πλακέτα από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδας Νεκτάριο εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου και του Φιλόπτωχου Ταμείου του Ιερού Ναού Ευαγγελίστριας για την πολυσήμαντη κοινωνική προσφορά του στην Ενορία και στην κοινωνική δομή του Συσσιτίου.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτριος Κωστούρος δήλωσε για την τιμητική αυτή βράβευση: «Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος γιατί η σημερινή διάκριση αντανακλά τις προσπάθειες όλων εκείνων που δίνουν τον καθημερινό αγώνα για να βοηθήσουν τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Σε αυτούς είναι αφιερωμένη αυτή η τιμητική βράβευση.

Οι αγαθοεργίες και η κοινωνική προσφορά του Ιερού Ναού της Ευαγγελίστριας είναι πολύ μεγάλη και η στήριξη του Δήμου Ναυπλιέων στο κοινωφελές έργο που επιτελεί είναι αμέριστη και δεδομένη.

Με πίστη στην αξία της προσφοράς όλοι μαζί προσπαθούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας Εκκλησία και Τοπική Αυτοδιοίκηση, με συντονισμένες δράσεις για να βοηθήσουμε εκείνους που έχουν ανάγκη, να σώσουμε ζωές που ταλαιπωρούνται από την μοναξιά και από την ανέχεια».

Τελευταία νέα

Ναύπλιο| Επάνοδος Μάκαρη- τι είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε

Συνέντευξη στην ηλεκτρονική εφημερίδα anagnostis.org  παραχώρησε προ ημερών ο επικεφαλής της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, Κ . Μάκαρης. Θέτει τους νέους...

Περισσότερα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο