spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΒουλευτής της ΝΔ αποκαλεί τους πολίτες τζαμπατζήδες- ο λόγος

Βουλευτής της ΝΔ αποκαλεί τους πολίτες τζαμπατζήδες- ο λόγος

Ανοίκεια επίθεση στους πολίτες που δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Οικονόμου, του κόμματος αρχιμπαταχτσή … που χρωστάει περισσότερα από 350 εκ στους Έλληνες πολίτες, αποκαλώντας τους τζαμπατζήδες που σκοπίμως δεν πληρώνουν τους λογαριασμούς ρεύματος.

Ο Βασίλης Οικονόμου ήταν καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ και στην αναφορά ότι μέχρι στιγμής έχουν γίνει 5.000 διακοπές ρεύματος σε πολίτες που δεν μπόρεσαν να πληρώσουν τους υπέρογκους λογαριασμούς και ότι εκκρεμούν ακόμα 16.000 εντολές για διακοπή, απάντησε με χυδαίο τρόπο.

«Δεν είμαστε στην εποχή του τζάμπα ούτε του δωρεάν και θα πρέπει να πληρώνει ο καθένας τις υποχρεώσεις του». Η απάντησή του προκάλεσε την έντονη ενόχληση των παρουσιαστών της εκπομπής αλλά και των άλλων προσκεκλημένων όπως του Θανάση Θεοχαρόπουλου διευθυντή της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και του Κωνσταντίνου Χήτα βουλευτή της Ελληνικής Λύσης.

Ο βουλευτής της ΝΔ επέμεινε όμως να προκαλεί τους πολίτες με χυδαία υπονοούμενα υποστηρίζοντας ότι οι συνταξιούχοι μπορούν να πληρώσουν ακόμα και τους υπέρογκους λογαριασμούς της ΔΕΗ, υποστηρίζοντας ότι η κοινωνία έχει γαλουχηθεί στο «τζάμπα και το δωρεάν».

Πηγή: avgi.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων