Η Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. στηρίζει τους νέους της Ύδρας

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, η Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε. χορηγεί χρηματικά βραβεία και υποτροφίες στους αριστούχους απόφοιτους του Γενικού Λυκείου Ύδρας, επιδιώκοντας να στηρίξει στην πράξη τους νέους του νησιού, ενθαρρύνοντάς τους να κυνηγούν τα όνειρά τους και να επιτυγχάνουν κάθε στόχο τους.

Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώνει τη χορηγία τριών βραβείων σε μαθητές του Λυκείου Ύδρας με την υψηλότερη βαθμολογία στις Πανελλήνιες Εξετάσεις κατά το τρέχον σχολικό έτος 2021-2022.

Πιο αναλυτικά, τα χρηματικά βραβεία ανέρχονται στα ποσά των 5.000 , 4.000 και 3.000 ευρώ για τον πρώτο, δεύτερο και τρίτο επιτυχόντα αντίστοιχα.

Επιπλέον, χορηγεί δύο υποτροφίες, ύψους 4.000 ευρώ έκαστη, σε μεταπτυχιακούς φοιτητές, οι οποίοι έχουν αποφοιτήσει από το Γενικό Λύκειο Ύδρας και από Ανώτατη Πανεπιστημιακή Σχολή και έχουν γίνει δεκτοί σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα ελληνικού ή ξένου Πανεπιστημίου. Η επιλογή θα γίνει με βάση τον βαθμό εισαγωγής στις Πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς επίσης και τον βαθμό Πτυχίου.

Οι αιτήσεις για τις υποτροφίες των πτυχιούχων αποφοίτων του Γενικού Λυκείου Ύδρας θα γίνονται δεκτές από τις 02.05.2022 έως τις 02.08.2022.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων καθώς και για τη διαδικασία επιλογής όσων λάβουν τις υποτροφίες μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο της Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε : https://papadopoulou.gr/new/i-e-i-papadopoylos-stirizei-me-ypotrofies-toys-neoys-tis-ydras/

Στοιχεία για την εταιρεία μπορείτε να βρείτε στο: https://www.papadopoulou.gr/, ενώ για πληροφορίες που αφορούν στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας που ακολουθεί η εταιρεία μπορείτε να επισκεφτείτε το: https://www.papadopoulou.gr/corporatesocialresponsibility