Στις κάλπες το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ – 275 οι σύνεδροι από την π. Πελοποννήσου

Στις 8 Μαΐου εκλέγονται τα μέλη των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων καθώς και οι 4.200 σύνεδροι ενόψει του 3ου Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, που θα λάβει χώρα στις 20-22 Μαΐου αλλά και την επιλογή του ονόματος της παράταξης στις προσεχείς εθνικές εκλογές. – Από την Πελοπόννησο θα συμμετέχουν 275 σύνεδροι

Στην τελική ευθεία για την ανασυγκρότηση του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, «το «σπάσιμο» των κομματικών τειχών και την εδραίωση ενός ανοικτού κόμματος» με την ανάδειξη των μελών του σε κεντρικούς πρωταγωνιστές, μπαίνει η Χαριλάου Τρικούπη.

Στις 8 Μαΐου εκλέγονται τα μέλη των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων καθώς και οι 4.200 σύνεδροι ενόψει του 3ου Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, που θα λάβει χώρα στις 20-22 Μαΐου στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ αλλά και την επιλογή του ονόματος της παράταξης στις προσεχείς εθνικές εκλογές.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση «η πολιτική προίκα των 270 χιλιάδων ψηφοφόρων στις διαδικασίες για την ανάδειξη Προέδρου τον Δεκέμβριο σε συνδυασμό με την ρητή δέσμευση του Νίκου Ανδρουλάκη για ανανέωση – ενότητα – πολιτική αυτονομία και ένα λαογέννητο Κίνημα, έχουν θέσει σε εγρήγορση τα μέλη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

Αυτό που εκπέμπεται σε όλους τους τόνους είναι πόσο απλή είναι η διαδικασία, αλλά και οι αυξημένες δυνατότητες εκλογής των ενδιαφερόμενων συνέδρων χάρις τη μονοσταυρία, ανοίγοντας το κόμμα στην κοινωνία και βάζοντας στο περιθώριο τους κομματικούς μηχανισμούς. Δηλαδή κάνοντας στην πράξη ξανά ελκυστική την ενασχόληση με την πολιτική ιδίως των νέων και την κοινωνία δυναμικά παρούσα στο Συνέδριο-πολιτικής αναγέννησης».

Οι υποψηφιότητες για τα όργανα και για τους συνέδρους κατατίθενται μέχρι και την Τετάρτη 4 Μαΐου και ώρα 14:00 είτε ηλεκτρονικά μέσω φόρμας που βρίσκουν οι ενδιαφερόμενοι στον ιστότοπο του Κινήματος Αλλαγής, είτε με την υποβολή email στο: ekloges8maiou@gmail.com ή ακόμη και τηλεφωνικά στο 210-3665302. Δικαίωμα υποβολής υποψηφιότητας έχουν αποκλειστικά και μόνο τα μέλη του Κινήματος. Κανένα μέλος δεν έχει δικαίωμα να καταθέσει υποψηφιότητα σε περισσότερα του ενός οργάνου, έχει όμως δικαίωμα να θέσει υποψηφιότητα για τη συμμετοχή του σε ένα όργανο και επίσης για να εκλεγεί σύνεδρος.

Ο αριθμός των συνέδρων κατανέμεται ως εξής:

Εξωτερικό 38
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 1.220
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ 198
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 67
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 374
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 118
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ 163
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ 253
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ 86
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 619
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ 472
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ 122
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 275
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 199

 κατανομή για την Περιφέρεια Πελοποννήσου
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ 275

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 53

ΔΗΜΟΣ ΆΡΓΟΥΣ – ΜΥΚΗΝΩΝ 22
ΔΗΜΟΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ 5
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ 6
ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ 20
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 49

ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ 7
ΔΗΜΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ 5
ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ 6
ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ 4
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 27
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 62

ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ – ΒΟΧΑΣ 9
ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ 22
ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ 10
ΔΗΜΟΣ ΝΕΜΕΑΣ 3
ΔΗΜΟΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΥΡΩΣΤΙΝΗΣ 8
ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ 10
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 38

ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ 6
ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ 1
ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ 8
ΔΗΜΟΣ ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ 8
ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΡΤΗΣ 15
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ 73

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ 2
ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 27
ΔΗΜΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 13
ΔΗΜΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ 4
ΔΗΜΟΣ ΠΥΛΟΥ – ΝΕΣΤΟΡΟΣ 12
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ 15