Πόρος: Έρχεται στις 7 & 8 Μαΐου το 1ο Sup Cup

Ανθίζει ο αθλοτουρισμός στον Πόρο που υποδέχεται δύο διοργανώσεις με φόντο την θάλασσα μέσα στον Μάιο.

Όλοι γνωρίζουν την παράδοση των ναυτικών αθλημάτων που έχει ο Πόρος, σήμερα όμως το νησί είναι έτοιμο να υποδεχτεί το 1ο Sup Cup, στα γαλήνια νερά του.

Το Saronic Ttriathlon Club, με την υποστήριξη της εταιρείας SARONIC OUTDOOR ACTIVITIES, του ΝΟΠΤ και υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Κ.-Κ. και του Δήμου Πόρου σας προσκαλεί στο 1Ο Saronic SUP Cup που θα διεξαχθεί στον Πόρο το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Μαΐου 2022.

Το 1ο Saronic Sup Cup φιλοδοξεί να καθιερώσει τον Πόρο ως έναν εξαιρετικό προορισμό Sup και θέλει να δώσει σε όλους την δυνατότητα να περάσουν ένα ξεχωριστό σαββατοκύριακο μαζί με τους φίλους και την οικογένειά τους, κάνοντας το άθλημα που αγαπάμε τόσο πολύ.

Το event θα φιλοξενήσει 5 διαφορετικούς αγώνες: Technical Race 1300 M (Pro, Non Pro Juniors) , Fun 1000m (Pro, Non Pro Kids) , Sprint 200 m (Juniors, Kids), Semi Distance 5000m (Non Pro, Juniors) και Long Distance 10000 m (Pro, Non Pro) και απευθύνεται σε ηλικίες από 8 – 60 +.

Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στην παραλία Κανάλι και αναλόγως της απόστασης θα διανύσουν τον κόλπο του Ασκελίου και μέρος του καναλιού που χωρίζει τον Πόρο από την Πελοπόννησο.

Θα έχουν έτσι μια μοναδική ευκαιρία να κωπηλατήσουν στον δίαυλο και να έχουν μια πανοραμική θέα στο μοναδικής ομορφιάς παραδοσιακό οικισμό και στα καταγάλανα νερά του κόλπου.

Όπως προαναφέραμε, ο αγώνας διοργανώνεται από το Τμήμα Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας SUP του Saronic Triathlon Club με την υποστήριξη της εταιρείας υπαίθριων δραστηριότητων Saronic Outdoor Activities και του Ναυτικού Ομίλου Πόρου Τροιζηνίας (ΝΟΠΤ).

Τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Κανόε Καγιάκ και του Δήμου Πόρου και αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς πραγματοποιείται πριν από το πανελλήνιο πρωτάθλημα στον Βόλο και αποτελεί σημαντικό δοκιμασία για τους αθλητές που θα πάρουν μέρος