spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΟλοκλήρωση 2ης Διαβούλευσης (ΣΒΑΚ) του Δήμου Άργους- Μυκηνών

Ολοκλήρωση 2ης Διαβούλευσης (ΣΒΑΚ) του Δήμου Άργους- Μυκηνών

Ολοκλήρωση 2ης Διαβούλευσης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) του Δήμου Άργους- Μυκηνών

 Την Δευτέρα  18 Απριλίου 2022 πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Άργους- Μυκηνών η 2η Δημόσια Διαβούλευση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ).

Στο πλαίσιο της διαβούλευσης έγιναν οι παρακάτω παρουσιάσεις/εισηγήσεις:

– Χασιώτης Άγγελος, Γραμματέας Ομάδας Έργου ΣΒΑΚ Άργους

– Καρολεμέας Χρήστος, Μέλος Ομάδας Έργου ΣΒΑΚ Άργους, συνεργάτης της Μονάδας Βιώσιμης Κινητικότητας ΕΜΠ

– Παναγιώτης Τζούρας, συνεργάτης της Μονάδας Βιώσιμης Κινητικότητας ΕΜΠ

Επίσης παρεμβάσεις πραγματοποίησε ο κ. Θάνος Βλαστός- Καθηγητής Ε.Μ.Π., επιστημονικός υπεύθυνος του ΣΒΑΚ Άργους,  ο Αντιδήμαρχος Άργους Δημήτρης  Κρίγγος, Υπεύθυνος της Ομάδας Έργου ΣΒΑΚ ενώ συζητήθηκαν και οι προτάσεις από την εκπρόσωπο της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και από τον Σύλλογο ΑΜΕΑ Αργολίδας.

Η διαβούλευση έκλεισε με την παρουσίαση των επόμενων βημάτων που πρέπει να ακολουθηθούν και αφορούν την περίοδο ηλεκτρονικής διαβούλευσης και τις εγκρίσεις από τις αρμόδιες επιτροπές του Δήμου.

Σχετικά με την εκτενέστερη ενημέρωση σας μπορείτε να συνδεθείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο όπου μπορείτε να πληροφορηθείτε για τα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας του Δήμου Άργους- Μυκηνών.  https://www.sustainable-city.gr/sump-argos-mycinae.html

Σύμφωνα με τη διαδικασία του ΣΒΑΚ, τα οριστικά πακέτα μέτρων, καθώς και το Σχέδιο Δράσης του ΣΒΑΚ Άργους τίθενται σε δημόσια διαβούλευση για περίοδο 10 ημερών από την παρούσα ανακοίνωση.

Οι πολίτες και οι φορείς του Δήμου μπορούν να στέλνουν τα σχόλια και τις παρατηρήσεις τους στο παρακάτω email: info@sustainable-city.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων