Τελικός Κυπέλλου Αργολίδας: Ενημέρωση για δωρεάν διάθεση προσκλήσεων

Μετά από σύσκεψη που έγινε στο Α.Τ Άργους παρουσία του Προέδρου της Ε.Π.Σ. Αργολίδας, Μελών του Δ.Σ και αντιπροσώπων των δυο ομάδων, αποφασίσθηκαν τα παρακάτω μέτρα για την διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Αργολίδας περιόδου 2021-2022 «ΣΑΚΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ» που θα διεξαχθεί το Σάββατο, 16/4/2022, στο ΔΑΚ ΑΡΓΟΥΣ, ώρα 18:00
Α) Η είσοδος θα επιτρέπεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ μόνο με πρόσκληση που θα προμηθεύονται οι φίλαθλοι των ομάδων από το Δ.Σ του κάθε σωματείου. Στην κάθε πρόσκληση θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και Α.Μ.Κ.Α ή Α.Δ.Τ. Το κάθε σωματείο θα κρατά λίστα των εισερχομένων φιλάθλων που θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και θα παραδοθεί στην Ε.Π.Σ. Αργολίδας και στο Α.Τ.ΑΡΓΟΥΣ.
Β) Θα τηρηθεί κατά την είσοδο αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο σύμφωνα με την ΚΥΑ(ΦΕΚ 1724 Β΄) (πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης, rapid test, PRS)
Γ) Κατά την είσοδο στο γήπεδο είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΉ η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας ή διαβατήριου ή οποιουδήποτε άλλου εγγράφου για την ταυτοπροσωπία.
Δ) Ποδοσφαιρικά σωματεία που θέλουν να προμηθευτούν προσκλήσεις θα επικοινωνούν με την γραμματεία της ΕΠΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ(2752028744, e-mail epsargolidas@gmail.com).
To κάθε σωματείο δικαιούται 10(δέκα προσκλήσεις).