Αρκαδία: Ακρίβεια και περικοπές βγάζουν στο δρόμο τους συνταξιούχους

 “Δεν αντέχουμε άλλο περικοπές στις συντάξεις και αυξήσεις στα προϊόντα” 

Τα Συνεργαζόμενα Συνταξιουχικά Σωματεία του Νομού Αρκαδίας, Δ.Υ, ΟΑΕΕ, Ι.Κ.Α, ΕΛΤΑ περιφ. Παραρτημα Πελ/σου και ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ, πραγματοποίησαν σήμερα συνέντευξη τύπου προκειμένου να απευθύνουν πρόσκληση συμμετοχής στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν τη Δεύτερα 11 Απριλίου και ώρα 11πμ στην πλατεία Πετρινού, στην Τρίπολη ενάντια στην ακρίβεια και τις περικοπές στις συντάξεις τους.

Όπως επεσήμαναν σε δηλώσεις τους οι κοι Κώστας Καρβέλας – Πρόεδρος Συνταξιούχων ΙΚΑ Παναγιώτης Καστανός -Πρόεδρος Συνταξιούχων ΕΛΤΑ περιφ. Παραρτημα Πελ/σου ,Γιώργος Παπαδόπουλος – Γραμματέας Ο.Α.Ε. Αρκαδίας και Νίκος Μπαλάσης- Πρόεδρος Συνταξιούχων Δ.Υ.Αρκαδίας, οι μειώσεις στις συντάξεις, κύριες, επικουρικές, στο ΕΚΑΣ, στα Δώρα, στην υγεία, στα φάρμακα, στις κοινωνικές παροχές, έχουν δημιουργήσει ανυπέρβλητα προβλήματα επιβίωσης ενώ επισημαίνουν ότι, εδώ και αρκετό καιρό, η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο τραγική, λόγω της ακρίβειας και των ανατιμήσεων σε είδη και υπηρεσίες πρώτης ανάγκης, στο ρεύμα , στα καύσιμα. “

Δεν αντέχουμε άλλο περικοπές στις συντάξεις και αυξήσεις στα προϊόντα” είπαν.

Για το λόγο αυτό κάλεσαν σε μαζική συμμετοχή τη Δευτέρα 11 Απριλίου και ώρα 11πμ στην πλατεία Πετρινού και σε αγώνα υπέρ των δικαιωμάτων και των αιτημάτων τους που είναι: Δώστε τώρα τις αυξήσεις σε όλες τις συντάξεις αποδώστε τα πληρωμένα δώρα μας , τα αναδρομικά, το 0,5 %του ΑΕΠ.

Ν α εκδοθούν άμεσα οι συντάξεις να σταματήσει η κοροϊδία Δεν πρόκειται να δεχθούμε και δεν διεκδικούμε επιδόματα πείνας. Άμεση πρόσληψη γιατρών και νοσηλευτών, να ανοίξουν τα νοσοκομεία που έχουν κλείσει. Να σταματήσει τώρα ο ιμπεριαλιστικός πόλεμος και κάθε ανάμειξη στο αιματοκύλισμα των Λαών.