spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣτους δρόμους οι εργαζόμενοι - Απεργιακές κινητοποιήσεις στην Αργολίδα

Στους δρόμους οι εργαζόμενοι – Απεργιακές κινητοποιήσεις στην Αργολίδα

Με απεργιακές συγκεντρώσεις και πορείες συμμετέχουν οι εργαζόμενοι ιδιωτικού και δημοσίου τομέα της Αργολίδας, στην γενική απεργία.

Με συγκέντρωση στην πλατεία του Αγίου Πέτρου Άργους, εκπρόσωποι φορέων και συνδικάτων συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται σήμερα στο πλαίσιο της 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ.

Οι συμμετέχοντες στην κινητοποίηση κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα ζήτησαν την ικανοποίηση των αιτημάτων τους, ενώ παράλληλα φώναζαν και συνθήματα κατά του πολέμου στην Ουκρανία και μοίραζαν φυλλάδια.

Χαιρετισμούς απηύθυναν εκπρόσωποι των εκπαιδευτικών (ΕΛΜΕ, ΣΕΠΕ), του σωματείου ιδιωτικών υπαλλήλων, του σωματείου ξυλουργών, του αγροτοκτηνοτροφικού συλλόγου, του συλλόγου συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ, των εργαζομένων στο νοσοκομείο Ναυπλίου κά.

Παρόν δήλωσε και το Επιμελητήριο Αργολίδας με ομιλία του προέδρου του Φώτη Δαμούλου ενώ βασικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο πρόεδρος του Συνδικάτου Γάλακτος, Τροφίμων και πορών Αργολίδας-Κορινθίας Θανάσης Κολιζέρας.

Μεταξύ των παρευβρισκόμενων ήταν και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον βουλευτή Γιάννη Γκιόλα.

Στους χαιρετισμούς τους οι εκπρόσωποι των σωματείων και των συνδικάτων αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες ζητώντας την λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση του κύματος ακρίβειας και του ενεργειακού κόστος, ενώ παράλληλα ζήτησαν την αύξηση των μισθών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων