Πάτρα: Το ανατριχιαστικό σκίτσο στο παράθυρο των παιδιών

Το σκίτσο κολλήθηκε έξω από το παιδικό παράθυρο στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου

Μαλένα, Ίριδα και Τζωρτζίνα με τη μορφή τριών αγγέλων ζητούν τη μαμά τους που προσάγεται από αστυνομικούς. Το ανατριχιαστικό σκίτσο που κολλήθηκε πάνω στο παιδικό παράθυρο, έξω από το σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη στη Πάτρα, κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Ο εμπνευστής του περιεχομένου, θέλησε να καταθέσει τη σκέψη του σε ό,τι αφορά στην πόλύκροτη υπόθεση, υπό το πρίσμα των τριών αθώων ψυχών.

Όπως αναφέρει το τοπικό thebest.gr, οι περαστικοί απο το σημείο, στέκονται και το κοιτούν μουδιασμένοι. Εδώ και ημέρες η οδός Μπιζανίου στην Πάτρα θυμίζει το πόσο κοντά, πόσο δίπλα μας, μπορει να είναι ο εφιάλτης, ενώ στο σημείο δεν έλειψαν και θλιβερές εικόνες τις πρώτες ώρες μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η προσέλευση του κόσμου, μπροστά από το σπίτι της οικογένειας γιγαντώνεται κάθε ημέρα. Μικροί και μεγάλοι, περνούν πλέον είτε απλά να δουν από που ξεκίνησαν όλα όσα παρακολουθούν όλους αυτούς τους μήνες, ενώ οι περισσότεροι αφήνουν λίγα λουλούδια και ακόμη σημιεώματα με δυο λόγια στη μνήμη των αδικοχαμένων “αγγελουδιών”. Κίνηση που θα έπρεπε να συμβεί από την πρώτη ώρα.