Τι σκέφτεται ο Θάνος Πλεύρης για τα Νοσοκομεία της Σπάρτης

Την επαναπροκήρυξη με τον βαθμό του Διευθυντή των θέσεων που κηρύχτηκαν “άγονες” κατά την προηγούμενη διαδικασία, επιλέγει ο Θάνος Πλεύρης – Δεν αλλάζει χαρακτήρα το Νοσοκομείο Μολάων, στόχος του υπουργείου Υγείας η ενίσχυσή του

Είναι κοινό κτήμα πως τόσο η Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης όσο και η Νοσηλευτική Μονάδα Μολάων, δοκιμάστηκαν και δοκιμάζονται από ελλείψεις στη στελέχωση με μόνιμο και επικουρικό ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό.

Αίτημα της Διοίκησης των 2 Νοσοκομείων ήταν και είναι η επαναπροκήρυξη με τον βαθμό του Διευθυντή (αυτή τη φορά), των θέσεων που κηρύχθηκαν άγονες στην προηγούμενη διαδικασία, ώστε αυτές να καταστούν πιο ελκυστικές για τους ενδιαφερόμενους.

Πρόκειται για θέσεις

παιδιάτρου, καρδιολόγου και ψυχιάτρου για το Νοσοκομείο Σπάρτης και,
καρδιολόγου, βιοπαθολόγου, παθολόγου και αναισθησιολόγου για το Νοσοκομείο Μολάων
Έτσι λοιπόν, ο υπουργός Θάνος Πλεύρης προτίθεται, και σε συνεργασία με την αναπληρώτρια υπουργό, να προκηρύξει στον βαθμό του Διευθυντή τις θέσεις που κηρύχτηκαν άγονες.

Για το Νοσοκομείο Μολάων

Σχετικά με το Νοσοκομείο Μολάων (ΝΜ Μολάων), ο Θανάσης Πλεύρης, απορρίπτει κατηγορηματικά τα όποια σενάρια για «υποβάθμιση» ή «αλλαγή χαρακτήρα» του Νοσοκομείου, και διαβεβαιώνει πως, «…η περαιτέρω προσπάθεια ενίσχυσής του, αποτελεί στόχο για το Υπουργείο Υγείας».