Πάτρα- Συμπαίκτες στο μέλλον του Αθλητισμού

φωτογραφία από την συνέντευξη τύπου

“Συνδιαμορφώνουμε την Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό στη χώρα” αναφέρει ο Λ. Αυγενάκης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης  για το τριήμερο συνέδριο  που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα 8-10 Απριλίου και συνεχίζει:

Με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη, τους Βουλευτές Χριστίνα Αλεξοπούλου και Ιάσωνα Φωτήλα, τον πρόεδρο της ΠΕΔ, Θανάση Παπαδόπουλο, τους Δημάρχους των Δήμων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τα τρία Επιμελητήρια, τη διοίκηση του ΠΕΑΚ και του ΟΑΚΑ στη Συνέντευξη Τύπου για το 3ήμερο Συνέδριο και την Αθλητική Έκθεση (8-10 Απριλίου) στο «Τόφαλος», στην 1η στάση των εκδηλώσεων χάραξης του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου για τον Αθλητισμό.

Συνδιαμορφώνουμε την Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό στη χώρα. Oι εμπλεκόμενοι με τον αθλητισμό είναι πάρα πολλοί.

Είναι πολύ περισσότεροι απ’ όσο νομίζουμε και δεν περιορίζονται αποκλειστικά στα στενά όρια των αθλητών, των προπονητών, των σωματείων, των Ομοσπονδιών, της Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Επιτροπής και των λοιπών φορέων της αθλητικής οικογένειας.
Είναι ασφαλώς και
η Τοπική Αυτοδιοίκηση, α’ και β’ βαθμού,
τα Επιμελητήρια,
ο επιχειρηματικός κόσμος, οι επαγγελματίες του αθλητισμού και
η ευρύτερη κοινωνία που υιοθετεί μέρα με τη μέρα τις πραγματικές αξίες του αθλητισμού.
🇬🇷Ξεκινάμε τη διοργάνωση ανοιχτών εκδηλώσεων στην έδρα κάθε Περιφέρειας, υπό τον τίτλο «Εθνικό Στρατηγικό Σχέδιο για τον Αθλητισμό, Συμπαίκτες στο μέλλον του Αθλητισμού», από την Δυτική Ελλάδα. Στην Πάτρα, 8-10 Απριλίου στο Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτριος Τόφαλος».

Το τρίπτυχο των εκδηλώσεων:

διήμερο ανοιχτό συνέδριο με τη συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών, των αθλητικών φορέων της Περιφέρειας, των Δήμων, των αθλητικών φορέων, των Επιμελητηρίων, των επαγγελματιών του αθλητισμού κλπ..
Έκθεση Αθλητισμού για τις εξελίξεις στον κλάδο, τις τάσεις και τις νέες τεχνολογίες, τη γνωριμία με ερασιτεχνικά αθλήματα και μη διαδεδομένα αθλήματα, την ανάδειξη των e-Sports, την προβολή νέων αθλητικών ειδών και προϊόντων, την παρουσίαση ελληνικών περιοχών ως κέντρα αθλητικού τουρισμού.
Παράλληλες εκδηλώσεις και events.
Όλοι μαζί, Συμπαίκτες στη Μεταρρύθμιση! Στον στόχο αυτό είμαστε στην «ίδια ομάδα». Μαζί συνδιαμορφώνουμε το μέλλον του αθλητισμού στη χώρα μας🇬🇷