Ναύπλιο: Πίτμπουλ επιτέθηκε σε γυναίκα στα Λευκάκια

Πρέπει να διαβάσετε

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε μία γυναίκα και ένας άνδρας, που έσπευσε να την σώσει, όταν η πρώτη δέχθηκε επίθεση από σκυλί στα Λευκάκια Ναυπλίου την Τετάρτη 23 Μαρτίου.

Το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες έγινε όταν η 60χρονη περίπου γυναίκα περνούσε με μηχανάκι έξω από σπίτι ιδιοκτήτη πιτμπουλ, όταν δέχθηκε την επίθεση από το σκυλί που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες περιφερόταν ελεύθερο.

Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε δαγκώματα από το μεγαλόσωμο σκυλί προκαλώντας της σοβαρά τραύματα. Τις απελπισμένες φωνές της, που καλούσε σε βοήθεια, άκουσε περαστικός που έσπευσε να την βοηθήσει και ο οποίος τραυματιστηκε και αυτός από το πιτμπουλ.

Τελικά το σκυλί κατάφεραν να το απομακρύνουν χρησιμοποιώντας κάποιο ξύλο που βρέθηκε στο σημείο.

H γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ναυπλίου καθώς είχε υποστεί εκτεταμένα τραύματα και νοσηλεύεται, ενώ και ο άνδρας χρειάστηκε ιατρική φροντίδα για το τραύμα του.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η αστυνομία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η οποία έχει ενεργήσει για την διαδικασία που προβλέπει ο νόμος.

Τελευταία νέα

Ναύπλιο| Καταργούνται Οριστικά ΔΟΠΠΑΤ και ΔΟΚΟΙΠΑΝ

Προς οριστική κατάργηση ΔΟΠΠΑΤ και ΔΟΚΟΙΠΑΝ σύμφωνα με τον νέο νόμο. Αυτό ανέφερε ο αναπληρωτή υπουργός Εσωτερικών κ. Λιβάνιος κατά...

Περισσότερα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο