Άργος: Η “Κυριακή στο Χωριό” στην Καρυά

Τα γυρίσματα της ταξιδιωτικής εκπομπής “Κυριακή στο χωριό ξανά” ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα του Σαββάτου.

Πάρα πολλοί άνθρωποι εργάστηκαν, συμμετείχαν, βοήθησαν, τραγούδησαν, χόρεψαν, μαγείρεψαν για να μπορέσει να εργαστεί το συνεργείο της εκπομπής με τον υψηλό επαγγελματισμό του.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει στους χορευτικούς ομίλους, το περιφερειακό τμήμα χορού του Λυκείου Ελληνίδων Άργους, παράρτημα Κουτσοποδίου και την Ελληνική Παράδοση για την άψογη συμμετοχή τους. Ο ρυθμός που πήραν από το μουσικό παραδοσιακό σχήμα με τους Γιώργο Καραμούντζο, Θάνος Καρανάσιος, Χρήστο Λυκουρέντζο και Βασίλη Βήλο, με τη βοήθεα του Κώστα Τζεβελόπουλου ήταν άψογος!

Ιδιαίτερη επίσης μνεία αξίζει στις γυναίκες του χωριού οι οποίες με πολύ μεράκι μαγείρεψαν και έδειξαν τους γαστρονομικούς θησαυρούς της περιοχής, με συντονίστρια τη Βιβή Μποζιονέλου.

Ευχαριστούμε τους Παναγιώτη Σκούφη και την Σπυριδούλα Σπανού για την υποστήριξη και την παρουσία τους.

Θερμά συγχαρητήρια σε όσες και όσους υποστήριξαν επιμέρους θεματικές ενότητες, παρουσιάζοντας το χωριό μας, όπως ο Sotiris Dam στην ενότητα Αθλητισμός και Ορειβασία, τη Μηλιά Γιαννακούλη για τη διασύνδεση της Καρυάς με το παρελθόν της, τον Κωνσταντίνος Μπουντούρης για την εμπεριστατωμένη παρουσίαση του οικιστικού και αρχιτεκτονικού πλούτου της περιοχής, τον Τάσος Καραντζούλης για τη διασύνδεση με τους επιμέρους οικισμούς και την αγροτική παραγωγή.

Σε επόμενη ανάρτηση θα ανακοινωθεί ο χρόνος προβολής της εκπομπής.
Εκ μέρους του Δ.Σ.