Η τουριστικη σεζόν στη Μεσσηνία ξεκίνησε

Μπορεί ακόμη και στις πιο δημοφιλείς τουριστικές περιοχές της χώρας μας να μην έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για τη νέα τουριστική σαιζόν, στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας ωστόσο, έχουν ήδη ξεκινήσει οι διεθνείς τουριστικές πτήσεις.

Συγκεκριμένα, οι απευθείας πτήσεις προς το Αεροδρόμιο της Καλαμάτας ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο, με τις πρώτες πτήσεις να φτάνουν από τη Ζυρίχη και το Μόναχο, που εκτελούνται από την Edelweiss και την Aegean Airlines αντίστοιχα.

Επιπλέον, οι πτήσεις από την Κοπεγχάγη και το Ντίσελντορφ ξεκίνησαν στις αρχές Μαρτίου, ενώ η Στοκχόλμη, το Ελσίνκι και το Λονδίνο Gatwick πρόκειται να ξεκινήσουν αυτόν τον μήνα.

Τα νέα δρομολόγια φέτος περιλαμβάνουν το Παρίσι (CDG), τις Βρυξέλλες και το Ελσίνκι που θα εκτελούνται από την Aegean, ενώ η Lufthansa θα ξεκινήσει πτήσεις από το Μόναχο από τις 21 Μαΐου. Άλλα νέα δρομολόγια περιλαμβάνουν το Λονδίνο (Stansted) από το JET 2 και την Πίζα από τη Ryanair, καθιστώντας ευκολότερη από ποτέ την πρόσβαση στην Μεσσηνία και την ευρύτερη περιοχή.

Όλα αυτά εξαιτίας της Costa Navarino που με τα ξενοδοχεία της και τα γήπεδα γκολφ έβαλε την Μεσσηνία ακόμη ψηλότερα στον διεθνή τουριστικό χάρτη.