spot_img
spot_img
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΟ Εμφύλιος στην ΕΛΟΜΑΣ φέρνει το Μασούτη στην Πελοπόννησο!!

Ο Εμφύλιος στην ΕΛΟΜΑΣ φέρνει το Μασούτη στην Πελοπόννησο!!

Ο εμφύλιος που ξέσπασε στους κόλπους του oμίλου αγορών θα έχει συνέχεια. Η αποπομπή, την περασμένη Παρασκευή, εταιρείας – μέλους του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ από τις τάξεις του φέρνει στην επιφάνεια τα εγγενή προβλήματα.

Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα λένε ότι οι τελευταίες εξελίξεις αποτελούν θρυαλλίδα. Οπότε μην παραξενευτείτε αν αυτή η εσωτερική κόντρα μεταφερθεί και στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Υψηλόβαθμο στέλεχος του ομίλου αγορών που δραστηριοποιείται στη Βόρεια Ελλάδα έκανε πρόταση στα μέλη για συνεργασία με τη Μασούτης. Προβλέπει η τελευταία να κλείνει συμφωνίες με τους προμηθευτές για λογαριασμό μελών του ΕΛΟΜΑΣ.

Ο Μασούτης μετά το deal με την κρητική ΣΥΝΚΑ, έχει προσεγγίσει τρεις ακόμη περιφερειακές αλυσίδες, που δραστηριοποιούνται σε Σπάρτη, Πάτρα και Δράμα. Οι συζητήσεις αφορούν την είσοδο του Βορειοελλαδίτη επιχειρηματία με μειοψηφικό ποσοστό στο μετοχικό τους κεφάλαιο.

Αν αυτές οι διαπραγματεύσεις ευοδωθούν, ο Μασούτης θα αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη διαπραγματευτική δύναμη έναντι των προμηθευτών, ενώ οι μικροί ελπίζουν να πάρουν καλύτερες εκπτώσεις.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων