spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑΠέντε εγκληματίες που συνελήφθησαν από δικά τους γελοία λάθη

Πέντε εγκληματίες που συνελήφθησαν από δικά τους γελοία λάθη

Οι εγκληματίες είναι συχνά πολύ επικίνδυνα άτομα, αλλά τι γίνεται με τους ηλίθιους εγκληματίες; Υπάρχουν πολλοί ιδιοφυείς εγκληματίες, με IQ αρκετά υψηλό ώστε να διαπράττουν τέλεια εγκλήματα.

Έπειτα, υπάρχουν εκείνοι οι εγκληματίες των οποίων η βλακεία σε αφήνει να αναρωτιέσαι, «Πώς στο καλό έχουν επιβιώσει τόσο καιρό»;

Ο έφηβος ληστής που «δώρισε» και το πορτοφόλι και την ταυτότητά του

Ένας δεκαοκτάχρονος έφηβος ονόματι Στίβεν Ντίαζ από την Πασαντίνα της Καλιφόρνια, ήθελε να πιει ένα ποτό με φίλους και πέρασε από το σούπερ μάρκετ Vons για να κλέψει ένα μπουκάλι κρασί. Καθώς ο έφηβος προσπαθούσε να απομακρυνθεί από το κατάστημα, γρονθοκόπησε έναν φύλακα και του πέταξε το πορτοφόλι, την ταυτότητα και το κρασί φεύγοντας! Φυσικά, εντοπίστηκε εύκολα από την αστυνομία και συνελήφθη λίγο μετά την ανόητη ενέργεια του.

Ο εισβολέας που αγάπησε την καθαριότητα του πάρα πολύ

Ένας πραγματικά παράξενος τύπος εισέβαλε σε σπίτι στο Τέξας στις τέσσερις το πρωί και φυσικά τρόμαξε τον ιδιοκτήτη που τράπηκε σε φυγή, καλώντας αμέσως την αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, δεν πίστευαν στα μάτια τους. Έμειναν έκπληκτοι όταν διαπίστωσαν ότι ο εισβολέας δεν είχε κλέψει ή σπάσει τίποτα -εκτός από την πόρτα- και ότι το μόνο που ήθελε ήταν να κάνει… ένα ζεστό μπάνιο.

Ξεχασμένα πλαστά χαρτονομίσματα

Ένας απατεώνας που ειδικεύεται στην παραγωγή πλαστών χρημάτων και πλαστών εγγράφων ήταν δυσαρεστημένος με τον νέο εκτυπωτή που αγόρασε από ένα Target στην Augusta, έτσι αποφάσισε να τον πάει πίσω και να ζητήσει έναν διαφορετικό. Η απαίτησή του ικανοποιήθηκε, αλλά δυστυχώς ο υπάλληλος παρατήρησε κάποια «έργα» που ο πελάτης ξέχασε να αφαιρέσει από τον παλιό εκτυπωτή, μερικούς πλαστούς λογαριασμούς που, φυσικά, του κόστισαν την ελευθερία του…

Οι κλέφτες που ξέχασαν την πινακίδα

Τρεις επίδοξοι Βρετανοί κλέφτες προσπάθησαν πάρα πολύ να τυλίξουν αλυσίδες γύρω από ένα μηχάνημα ATM και με τη βοήθεια ενός αυτοκινήτου προσπάθησαν να το ξεχαρβαλώσουν και να το μεταφέρουν ολόκληρο. Δυστυχώς για αυτούς, οι αλυσίδες δεν κράτησαν το ΑΤΜ και έμειναν πίσω με τον πίσω προφυλακτήρα και την πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, αφήνοντας τους κλέφτες να φύγουν με άδεια χέρια και να εντοπιστούν εύκολα από τους αστυνομικούς που τους συνέλαβαν λίγο αργότερα!

Τον πρόδωσε η ανάγκη

Οι κάτοικοι της περιοχής Woodland Heights του Χιούστον τρομοκρατήθηκαν από έναν άνδρα που πήγαινε επανειλημμένα στο μπάνιο στις αυλές τους, αφήνοντας πίσω του το χάος. Για το λόγο αυτό ένας από αυτούς τοποθέτησε μια κάμερα σε ένα κοντινό δέντρο για να πιάσει τον ύποπτο εν δράσει. Ένας ηλικιωμένος, φαλακρός άνδρας με ένα αστείο μουστάκι και ένα στενό σορτς καταγράφηκε από την κάμερα μπαίνοντας τα βράδια στην τουαλέτα των σπιτιών της γειτονιάς και συνελήφθη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων