spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΣΖωηρό" το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στον Πόρο

Ζωηρό” το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στον Πόρο

Ικανοποιητικά κινήθηκε, κατά γενική ομολογία, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας στον Πόρο, δεδομένων των οικονομικών και καιρικών συνθηκών της εποχής.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις ανθρώπων της αγοράς του νησιού, αρκετός ήταν ο κόσμος που επισκέφθηκε το νησί το τριήμερο, δίνοντας οικονομική ανάσα στις τοπικές επιχειρήσεις, κυρίως στην εστίαση, σε έναν δύσκολο – για όλους μας – χειμώνα.

Η κίνηση κυμάνθηκε στα επίπεδα του 2019, με μοναδική διαφορά τους επισκέπτες από την Πελοπόννησο, ανήμερα την Καθαρά Δευτέρα, οι οποίοι ήταν λιγότεροι φέτος, σύμφωνα με πληροφορίες παραγόντων του πορθμείου Πόρου – Γαλατά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το φετινό τριήμερο, δεν μπορεί να συγκριθεί με το αντίστοιχο τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας του 2020, το οποίο ήταν από τα καλύτερα στην τουριστική ιστορία του Πόρου και είχε πέσει λίγες μέρες πριν από το καθολικό λοκντάουν του πρώτου κύματος της πανδημίας.

Να σημειώσουμε πως φέτος για τρίτη χρονιά, δεν πραγματοποιήθηκαν εορταστικές εκδηλώσεις από τον Δήμο Πόρου λόγω της πανδημίας, ενώ πέρσι, το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας μας είχε βρει σε λοκντάουν.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων