spot_img
spot_img
ΑρχικήΤΟΥΡΙΣΜΟΣTο Peloponnese Wine Festival στις 21 Φεβρουαρίου στην Αθήνα

Tο Peloponnese Wine Festival στις 21 Φεβρουαρίου στην Αθήνα

Το Peloponnese Wine Festival, η κύρια εκδήλωση των κρασιών του Πελοποννησιακού αμπελώνα επανέρχεται μετά από δύο χρόνια, στο ξενοδοχείο Royal Olympic.

Ειδικότερα, 43 μέλη της Ένωσης Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Πελοποννήσου δίνουν και φέτος ραντεβού με το οινόφιλο κοινό και τους επαγγελματίες την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022 στην καρδιά της Αθήνας, τηρώντας όλα τα μέτρα για την ασφάλεια της υγείας των επισκεπτών αλλά και των εκθετών.

Η εκδήλωση που συγκεντρώνει κορυφαίους παραγωγούς από τον μεγαλύτερο αμπελώνα της Ελλάδας, δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να συζητήσει μαζί τους και να δοκιμάσει κρασιά τους, τόσο από τη νέα εσοδεία όσο και από παλαιότερες χρονιές. Περισσότερα από 400 κρασιά από τα αμέτρητα γηγενή σταφύλια της Πελοποννήσου, καταξιωμένες εκφράσεις διεθνών ποικιλιών, πειραματικές οινοποιήσεις και νέες ετικέτες, έρχονται και φέτος στα ποτήρια του Peloponnese Wine Festival δίνοντας μια ολοκληρωμένη εικόνα της αυθεντικότητας, του πλουραλισμού αλλά και της μοναδικότητας του Πελοποννησιακού terroir.

Το Peloponnese Wine Festival θα ανοίξει τις πόρτες του σε δύο χρονικές περιόδους. Η πρώτη αφορά το ωράριο ανάμεσα στις 12:00 – 16:00 και η δεύτερη ανάμεσα στις 17:00 – 21:00. Το κόστος για την είσοδο στην έκθεση είναι 10€ τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους οινόφιλους. Τα διαθέσιμα εισιτήρια είναι περιορισμένα και η προαγορά θα γίνεται μέσω viva.gr. Το κάθε αγορασμένο εισιτήριο αφορά είσοδο μόνο στη μία από τις δύο χρονικές περιόδους. Η επιλογή της χρονικής περιόδου θα γίνεται κατά την αγορά του εισιτηρίου. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και το αναμνηστικό ποτήρι γευσιγνωσίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων