spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΑΧΑΪΑΚαθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών καταγγέλλεται για σεξουαλική παρενόχληση

Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών καταγγέλλεται για σεξουαλική παρενόχληση

Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση σε βάρος καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών έφτασε στα χέρια του Πρύτανη Χρήστου Μπούρα. Όπως αποκάλυψε σήμερα η εφημερίδα Γνώμη, σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα, μετά από καταγγελία απόφοιτης και διδάκτορος του Πανεπιστημίου Πατρών, η οποία μετά την ορκωμοσία του διδακτορικού τίτλου σπουδών, σύμφωνα με πληροφορίες, προέβη σε καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από καθηγητή του Τμήματός της.

Η καταγγελία έγινε ένα μήνα πριν στον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών, καθηγητή Χρήστο Ι. Μπούρα, ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την διαβίβασε στην εισαγγελική αρχή, ενώ ταυτόχρονα διέταξε τη διενέργεια ΕΔΕ η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση.

Τι λέει o Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών
Όπως δηλώνει στο thebest.gr o Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστος Μπούρας, «την ημέρα που μου έγινε η καταγγελία, την έστειλα στον Εισαγγελέα και διέταξα τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Δίκην προθέσεων δεν θα κάνω. Ό,τι πει ο Εισαγγελέας και ό,τι αποφασίσει η ΕΔΕ».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων