spot_img
spot_img
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΣε κινητοποιήσεις οι ιδιοκτήτες Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων

Σε κινητοποιήσεις οι ιδιοκτήτες Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 19/01/2022 η Γενική Συνέλευση των μελών της Ένωσης Επιχειρηματιών Τουρισμού Ελλάδος – Ιδιοκτητών Τουριστικών Γραφείων και Λεωφορείων, μέσω τηλεδιάσκεψης και αποφάσισε την έναρξη κινητοποιήσεων.

Η πρώτη κινητοποίηση που αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 31/01/2022 στις 11.00 η ώρα. Σε κάθε πρωτεύουσα νομού της Ελλάδας, από την Κρήτη έως τον Έβρο και από τα Δωδεκάνησα ως την Ήπειρο οι ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων θα πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας με τα οχήματα τους και θα παραδώσουν ψήφισμα στους αρμόδιους φορείς, με τα δίκαια και άλυτα προβλήματα του κλάδου.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση και να συσπειρωθούν στα κατά τόπους Σωματεία και Ενώσεις ώστε το μήνυμα μας, να φτάσει στους κυβερνώντες.

Τους τελευταίους εικοσιτέσσερις (24) μήνες, το σύνολο σχεδόν των ιδιοκτητών τουριστικών λεωφορείων της χώρας μας, έχουν ακινητοποιήσει τα οχήματα τους, μιας και ο κλάδος αυτός του τουρισμού, που αριθμεί πάνω από 6.000 τουριστικά λεωφορεία, ήταν από τους πρώτους που επλήγησαν από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού. Τα λεωφορεία μας παραμένουν ακινητοποιημένα στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας (με ελάχιστες ίσως εξαιρέσεις). Τα έσοδα μας από την χρήση αυτών είναι επίσης σχεδόν μηδενικά ενώ τα έξοδα πνίγουν τις επιχειρήσεις μας.

Περιμένουμε σαν κλάδος, ιδιαίτερα πληττόμενος, τις άμεσες λύσεις, ώστε οι επιχειρήσεις – ιδιοκτήτες τουριστικών λεωφορείων (τουριστικά γραφεία και Τ.Ε.Ο.Μ.), να επιβιώσουν από τις συνέπειες της πανδημίας, αλλά και οι υπάλληλοι των επιχειρήσεων αυτών να μπορέσουν να παραμείνουν και να συνεχίσουν την εργασία τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων