Μαλτέζος για τα νέα του καθήκοντα: Σχεδιάζω να είμαι πανταχού παρών

0

Με δήλωσή του, ο απερχόμενος περιφερειάρχης Αργολίδας και πλέον πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Γιάννης Μαλτέζος ευχαριστεί τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα για τις θέσεις που του εμπιστεύθηκε.

Ο Γιάννης Μαλτέζος εκλέχθηκε το πρωί της Κυριακής νέος πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, έπειτα από πρόταση του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα. Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου αναδείχθηκε, από την παράταξη Τατούλη, η Αντωνία Μπούζα και γραμματέας, από την παράταξη Δέδε, η Τζένη Δημητρακοπούλου.

Η δήλωση του Γιάννη Μαλτέζου:

Νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, που στην πρώτη μου θητεία ως περιφερειακού συμβούλου μου εμπιστεύθηκε πρώτα τη θέση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας και για το επόμενο έτος την ιδιαίτερα σημαντική θέση του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου.
Η τιμή αυτή στο πρόσωπο μου αποτελεί τιμή και για το Νομό μας, καθώς είναι η πρώτη φορά που επιλέχθηκε περιφερειακός σύμβουλος στη θέση αυτή από την Αργολίδα.
Θα παρακολουθώ τα θέματα και στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες, πλην όμως παραμένει κύριο μέλημά μου η Αργολίδα και η παρακολούθηση όλων για όσα εργάστηκα σκληρά τα προηγούμενα δυόμισι χρόνια.
Με άλλα λόγια φίλοι μου σχεδιάζω να είμαι πανταχού παρών!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here