spot_img
spot_img
ΑρχικήΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣΗΛΕΙΑΣτο «τιμόνι» του ΟΑΣΑ η Ίρις Αντωνοπούλου από τον Πύργο

Στο «τιμόνι» του ΟΑΣΑ η Ίρις Αντωνοπούλου από τον Πύργο

Πιο συγκεκριμένα τρεις ημέρες πριν τη γιορτή των Χριστουγέννων το Υπερταμείο ανακοίνωσε την ανάληψη καθηκόντων από την κα Αντωνοπούλου, ως μεταβατική CEO του Ομίλου – Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας(ΟΑΣΑ), στη θέση του κου Νίκου Αθανασόπουλου που παραιτήθηκε πρόσφατα, προκειμένου να αναλάβει την επόμενη επαγγελματική του πρόκληση στον ιδιωτικό τομέα.

Σημειώνεται πως η Ίρις Αντωνοπούλου προέρχεται από το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου ΟΑΣΑ, στον οποίο κατείχε τη θέση της διευθύντριας από το 2014. Διαθέτει εμπειρία 25 ετών σε ευρύ φάσμα αντικειμένων του Ανθρώπινου Δυναμικού.

Έχει διαχειριστεί σύνθετα προγράμματα και έργα, όπως το Σχέδιο Αναδιοργάνωσης των Συγκοινωνιών Αθηνών, το Σχέδιο Σύγκλισης Εταιρικής Κουλτούρας του ομίλου κ.ά. Η κα Αντωνοπούλου (απόφοιτος του 1ου Λυκείου Πύργου), είναι πτυχιούχος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας) και αριστούχος του μεταπτυχιακού προγράμματος MSc Human Resource Management (Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Με την πολύχρονη εμπειρία της κας Αντωνοπούλου, ο Όμιλος ΟΑΣΑ διασφαλίζει την επιχειρησιακή συνέχεια, όπως ορίζεται από τις βέλτιστες πρακτικές εταιρικής διακυβέρνησης, μέχρι την ανάδειξη νέου CEO από το Δ.Σ. του Υπερταμείου, αναδεικνύοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη των μετόχων προς το στελεχιακό δυναμικό του Οργανισμού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων