spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΤο νοσοκομείο Άργους απέκτησε νέο μηχανολογικό εξοπλισμό

Το νοσοκομείο Άργους απέκτησε νέο μηχανολογικό εξοπλισμό

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος παρέδωσε σήμερα για άλλη μία φορά μηχανολογικό εξοπλισμό στο Νοσοκομείο Άργους!

Ο κύριος Μαλτέζος ανέφερε: “Η ενέργεια αυτή συνέπεσε με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Διοικήτριας του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας, Μάνιας Κασνακτσόγλου στην οποία ευχήθηκα καλή δύναμη για τα νέα της καθήκοντα.

Είμαστε από την αρχή της πανδημίας κοντά στις μονάδες υγείας και με την προηγούμενη Διοικήτρια κα Σαρίδη κάναμε σαφή τη στήριξη που παρείχαμε ως Περιφέρεια Πελοποννήσου και Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας στο νοσοκομείο Αργολίδας, στήριξη την οποία έχουμε δεσμευτεί να παρέχουμε πάντα για τη διασφάλιση υψηλής ποιότητας φροντίδας και περίθαλψης για τον κάθε πολίτη της Αργολίδας.

Μιλήσαμε για την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουμε και εμείς ως Περιφέρεια για την ένταξη της μονάδας σε νέα προγράμματα, την υποστήριξη των αιτημάτων για άμεση ενίσχυση του Νοσοκομείου με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς για τις ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα για το μεγάλο στοίχημα ενός νέου μεγάλου νομαρχιακού Νοσοκομείου.

Είχα τη χαρά να συνομιλήσω και να ενημερωθώ για όλα τα προβλήματα του νοσοκομείου με τον νέο Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Άργους κ. Μπιμπή, την κα Ντίνα Καραγιάννη μέλος του ΔΣ, τη Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Πετρουλά, και τον εκπρόσωπο της διοικητικής υπηρεσίας κ. Γιαννακούλη.

Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ όλο το προσωπικό του Νοσοκομείου, το Διοικητικό Συμβούλιο, όλους τους ανθρώπους πίσω από τις μάσκες που προσφέρουν ένα τεράστιο υγειονομικό έργο σε αυτόν τον μεγάλο αγώνα μέχρι τη λήξη της πανδημίας που ελπίζω να είναι σύντομη.’

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων