Για προσωπικές διαφορές ήρθαν στα χέρια στο χωράφι και το κακό δεν άργησε να έρθει. Εκπυρσοκρότησε η καραμπίνα με την οποία απειλούσε ο 63χρονος τον 58χρονο αδελφό του!

Λίγο έλλειψε να γραφτεί μια τραγωδία χθες σε χωριό του δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, όταν ένας άντρας σήκωσε την καραμπίνα του και απείλησε τον ίδιο του τον αδερφό.

Σύμφωνα με πληροφορίες αιτία της διαμάχη είναι προσωπικές διαφορές που ο ένας αδερφός ηλικίας 63 ετών θέλησε να τις λύσει με αυτό τον τρόπο.

Όπως γράφει το ilialive.gr, όλα έγιναν όταν ο δεύτερος αδερφός 58 ετών μαζί με δύο άλλα άτομα έφτασε στο χωριό από τον Πύργο για να μαζέψει τις ελιές του. Όταν αντιλήφθηκε την παρουσία του στο χωράφι, ο άλλος αδερφός που διαμένει μόνιμα στο χωριό, πήρε την καραμπίνα και πήγε στο λιοστάσι.

Εκεί σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τον απείλησε με αφορμή τις προσωπικές διαφορές και τα δύο αδέρφια ήρθαν στα χέρια και άρχισαν να χτυπιούνται.

Πάνω στη συμπλοκή εκπυρσοκρότησε η καραμπίνα, αλλά ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανένας.

Τα δύο άλλα άτομα που ήταν στο λιοστάσι προσπάθησαν να τους χωρίσουν και η συνέχεια δόθηκε στην Αστυνομία με τους άνδρες του Α.Τ. Κρεστένων να επιλαμβάνονται της υπόθεσης. Τα δύο αδέρφια αλληλομηνύθηκαν και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του 63χρονου για παραβάσεις περί όπλων, απειλής, εξύβρισης και ενδοοικογενειακής βίας.