Επανεκκίνηση με πολλές εκπλήξεις προαναγγέλλει το Hydra’s Trail Event 2022 για το διήμερο 9-10 Απριλίου 2022. Το πρόγραμμα των αγώνων δρόμου στα μονοπάτια και στις ορεινές διαδρομές της Ύδρας περιλαμβάνει την κύρια διαδρομή, με την ονομασία «Hydra’s Trail Marathon», 38,5 χλμ., όπου έχουν προστεθεί πέντε νέα υπέροχα μονοπάτια και δύο εκπληκτικές διαδρομές με περάσματα από τις παραλίες Νησίζα και Μώλος.

Τη μικρότερη διαδρομή, το Rock Race, που αναβαθμίζεται στα 17,5χλμ. με 980 μέτρα θετικής υψομετρικής και δίνει την ευκαιρία στους αθλητές –για πρώτη φορά– να δουν την πίσω πλευρά του νησιού (Κλιμάκι), αλλά και να περάσουν από την ιστορική Μονή του Προφήτη Ηλία, όπου φυλακίστηκε κατά τη μετεπαναστατική περίοδο ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Και έναν νέο αγώνα, τον Mountain Relay Race 5k, αγώνα σκυταλοδρομίας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 9 Απριλίου σε μια κυκλική διαδρομή 2 x 5 χλμ.

Για τους αρχάριους δρομείς το Σάββατο το απόγευμα θα διεξαχθεί το γνωστό Run & Fun, 5 χλμ., μέσα στον πανέμορφο και γραφικό αστικό ιστό, και για τους μικρούς αθλητές οι τρεις διαδρομές Junior’s Mini Race των 500, 1.100 και 1.700 μ., την Κυριακή το μεσημέρι.

Έναρξη διαδικασίας εγγραφών στο www.hydrastrail.gr την 1η Ιανουαρίου 2022.