spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕρμιονίδα: Αναβάλλονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω κορονοϊού

Ερμιονίδα: Αναβάλλονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω κορονοϊού

Κάθε πρώτη ημέρα της εβδομάδας, λαμβάνουμε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, εμπιστευτική εβδομαδιαία ενημέρωση (με διασφάλιση των προσωπικών δεδομένων) σχετικά με τα ενεργά κρούσματα του κορωνοϊού στον Δήμο μας.

Η σημερινή ενημέρωση και τα δεδομένα της είναι απογοητευτικά και μας θορύβησαν, καθώς σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα, τα κρούσματα έχουν πολλαπλασιαστεί σημαντικά και στην Ερμιονίδα. Ήδη γνωρίζουμε όλοι από την ενημέρωση των τηλεπικοινωνιακών μέσων, πως η Αργολίδα είναι πάλι «στο κόκκινο».

Όπως έχουμε πολλάκις αναφέρει, η υπεύθυνη στάση όλων μας απέναντι στην πανδημία θα καθορίσει την πορεία της. Για τον λόγο αυτό, απευθύνουμε παράκληση και σύσταση τήρησης των μέτρων προστασίας κατά της πανδημίας, όπως αυτά έχουν οριστεί από την Πολιτεία.

Λόγω των ανωτέρω, ο Δήμος Ερμιονίδας αναστέλλει όλες τις προγραμματισμένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, με σκοπό την αποφυγή συνωστισμού, την προάσπιση της δημόσιας υγείας και την ανακοπή διάδοσης του ιού.

Μοναδική μας προτεραιότητα για αυτές τις άγιες ημέρες είναι, κάθε οικογένεια με ασφάλεια και με υγεία να γιορτάσει τη γέννηση του Θεανθρώπου με περίσσευμα όμορφων στιγμών, προστατευμένη από τη λαίλαπα της πανδημίας.

Παρακαλούμε όλους τους κατοίκους της Ερμιονίδας, να τηρούν ευλαβικά τα μέτρα προστασίας. Είναι απαραίτητο. Η υγεία των πολιτών μας, η υγεία όλων μας είναι στο χέρι μας.

Ο Δήμαρχος

Γιάννης Γεωργόπουλος

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων