Πλημμύρισε η Ηλεία: Απεγκλώβισαν παιδιά με τρακτέρ

0

Σε λίμνες μετατράπηκαν το πρωί της Παρασκευής Γαστούνη, Βαρθολομιό και Λεχαινά στην Ηλεία, εξ αιτίας της κακοκαιρίας.

Οι πλημμύρες μαρτυρούν την έλλειψη αντιπλημμυρικής προστασίας μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τον νομό το καλοκαίρι.

Δρόμοι έχουν γεμίσει νερά και καλλιέργειες έχουν πλημμυρίσει, όπως μπορείτε να δείτε και στα παρακάτω πλάνα που έρχονται από κατοίκους της περιοχής. Πληροφορίες αναφέρουν πως τρακτέρ και όχημα του δήμου απεγκλώβισαν τα παιδιά από το δημοτικό του Βαρθολομιού λόγω του ύψους των νερών.

Στα Λεχαινά, τη Γαστούνη, το Βαρθολομιό, το Τραγανό, το Καρδιακαύτι η στάθμη του νερού ανέβηκε αρκετά ψηλά και υπάρχουν πληροφορίες για πλημμύρες σε καταστήματα και σπίτια. Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχουν κινητοποιηθεί για να ανταποκριθούν στις ανάγκες που υπάρχουν σε κάθε περιοχή, για να βοηθήσουν τους πολίτες.

Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία έχουν προκληθεί και στην Βάρδα, όπου εκκενώθηκαν προληπτικά το νηπιαγωγείο και ο παιδικός σταθμός.

Μάλιστα, λόγω της κακοκαιρίας διεκόπη η κυκλοφορία στην Ε.Ο. Πατρών – Πύργου στο 55ο χλμ. στο ύψος της διασταύρωσης Μεσονερίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here