spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΣυγχαρητήρια του Δημάρχου Ερμιονίδας στους μαθητές του ΓΕΛ Κρανιδίου

Συγχαρητήρια του Δημάρχου Ερμιονίδας στους μαθητές του ΓΕΛ Κρανιδίου

“Τα παιδιά μας, ως φωτεινός φάρος για το μέλλον, με την πρωτοβουλία τους να δημιουργήσουν αυτό το βίντεο, με αφορμή την Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των ΓΥΝΑΙΚΩΝ, μας δίνουν ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.

Η βία κατά των γυναικών και η κάθε μορφής βία πρέπει να εξαλειφθεί ! Στεκόμαστε δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη, απλώνουμε το χέρι και δίνουμε βοήθεια ιδίως στις γυναίκες που στηρίζουν από διάφορα μετερίζια την κοινωνία μας.

Κάνουμε σύνθημά μας το «Μίλα, μην υποφέρεις σιωπηλά» στηρίζουμε τις γυναίκες που κακοποιούνται και κάνουμε το παν για να εξαφανιστεί αυτό το «κακό» που ρημάζει την κοινωνία μας ! Μια κίνηση αρκεί, δώσε το κίνητρο, εξέπεμψε εμπιστοσύνη, κάνε τη γυναίκα που υποφέρει να μιλήσει .

Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό τα φαινόμενα βίας κατά των γυναικών πληθαίνουν. Ως Δημοτική Αρχή και ως ευαισθητοποιημένοι πολίτες, μα πάνω από όλα ως άνθρωποι οφείλουμε και θα δημιουργήσουμε μια καμπάνια για να στηρίξουμε όλες τις γυναίκες που έχουν ανάγκη. Με το σύνθημα που σκέφτηκαν τα δικά μας παιδιά, τα παιδιά που δημιούργησαν αυτό το τόσο όμορφο και γεμάτο μηνύματα βίντεο για την Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψης της βίας κατά των ΓΥΝΑΙΚΩΝ, θα συμβάλουμε στον «αφανισμό» αυτού του φαινομένου !

( Ευκαιρίας δοθείσης, ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό δημιουργώντας αυτό το βίντεο καθώς και τους γονείς και τους καθηγητές τους που τα στήριξαν και σε αυτή την προσπάθεια ! )”

Ο Δήμαρχος
Γιάννης Γεωργόπουλος

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων