Στο Ναύπλιο οργανώνονται για τα Χριστούγεννα!!!

0

𝝨𝞄𝝼ά𝝼𝞃𝝶𝞂𝝶 𝞃𝝾𝞄 𝝙𝝤𝝥𝝥𝝖𝝩 𝝻𝝴 𝞃𝝾𝝿𝝸𝝹𝝾ύς 𝞅𝝾𝞀𝝴ίς 𝝹𝝰𝝸 𝞂𝞄𝝺𝝺ό𝝲𝝾𝞄ς 𝝲𝝸𝝰 𝞃𝝸ς 𝝬𝞀𝝸𝞂𝞃𝝾𝞄𝝲𝝴𝝼𝝼𝝸ά𝞃𝝸𝝹𝝴ς 𝝴𝝹𝝳𝝶𝝺ώ𝞂𝝴𝝸ς

Με την συμμετοχή Προέδρων των τοπικών συμβουλίων , Προέδρων και μελών Πολιτιστικών Συλλόγων , Φορέων και Σωματείων , Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων , θεατρικών ομάδων και εκπροσώπων του Εμπορικού συλλόγου , πραγματοποιήθηκε σήμερα στο θεατράκι του ΟΣΕ η συνάντηση του ΔΟΠΠΑΤ με θέμα τον προγραμματισμό των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων.
Στην συνάντηση παρεβρέθηκε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος , η Πρόεδρος του Δοππατ κ. Μαρία Ράλλη , ο Αντιπρόεδρος κ. Γιώργος Χατζόπουλος και μέλη του Δ.Σ. του ΔΟΠΠΑΤ και της ομάδας εργασίας των Χριστουγέννων.
Αφού θεώρησαν όλοι αυτονόητο ότι πρωτεύει η διαφύλαξη της υγείας , παρουσιάστηκε το πλάνο των εκδηλώσεων του ΔΟΠΠΑΤ τόσο για την πόλη του Ναυπλίου , όσο και για τα τοπικά διαμερίσματα.
Ενημερωτικά και για όσους δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν σημειώνεται ότι για την συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι , το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο της Βασιλέως Κωνσταντίνου , με είσοδο από την πέργκολα , στις 11 -12 / 12 και στις 18-19/12 θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα γραφεία του ΔΟΠΠΑΤ και στο τηλέφωνο 2752027153 και στο mail doppat.nafplio@gmail.com, μέχρι την Τετάρτη 24 Νοεμβίου.
Όσον αφορά την πρόθεση όλων των πολιτιστικών φορέων για συμμετοχή στις εκδηλώσεις η προθεσμία ορίζεται έως τις 26 Νοεμβρίου στο παραπάνω τηλέφωνο και mail.
Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες και αναμένουμε προτάσεις και ιδέες.