Μεσσηνία:”Τα χώνει” ο Λεβεντάκης για τα έργα στην Τριφυλλία

0

“Κάποιοι ευχαριστούν ακόμη και τη “θεία τους απ’ το Σικάγο” για έργα που υλοποιούνται επί δημαρχίας μου”

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας με ενημερωτική επιστολή στον λογαριασμό της “ΑΝΟΔΟΣ” στο facebookτου τα “χώνει”, χωρίς να κατονομάζει, σε “κάποιους” οι οποίοι, σύμφωνα με τον ίδιο, “σπεύδουν να ευχαριστήσουν οποιονδήποτε άσχετο”, όταν αυτά τα έργα “φέρουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα και του δημάρχου Τριφυλίας, Γεωργίου Λεβεντάκη”.

Αναλυτικά η επιστολή:

Ξεκίνησαν και βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, οι εργασίες που αφορούν στο έργο «Βελτίωση – συντήρηση 17ης επαρχιακής οδού, Φιλιατρών – Χριστιανούπολης», προϋπολογισμού διακοσίων ογδόντα χιλιάδων ευρώ (280.000,00€), με το οποίο θα αντιμετωπιστούν, κυρίως, τα προβλήματα φθορών στον ασφαλτοτάπητα του δρόμου.

Επίσης, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να ξεκινήσουν οι εργασίες, που αφορούν στο έργο ανάπλασης του περιβάλλοντα χώρου, του ιερού ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στην T.K. Χριστιανούπολης – Δ.Ε. Φιλιατρών, όπως και στο έργο της αποκατάστασης του μικρού ναού, πλησίον αυτού, συνολικού προϋπολογισμού εξακοσίων χιλιάδων ευρώ (600.000,00€).

Πρόκειται για έργα που, είτε αρέσει σε “κάποιους”, είτε όχι, φέρουν φαρδιά πλατιά την υπογραφή του περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Παναγιώτη Νίκα και του δημάρχου Τριφυλίας, Γεωργίου Λεβεντάκη.

Και είναι αποτέλεσμα μιας καθ’ όλα άψογης συνεργασίας, που έχει αποδώσει εξαιρετικά αποτελέσματα και που πρόκειται να συνεχιστεί και από τις δύο πλευρές, για το καλό του τόπου μας.

Κι επειδή αυτοί οι “κάποιοι”, δε θέλουν ή δε μπορούν, απ’ ότι φαίνεται, να δεχθούν πως τα συγκεκριμένα έργα, όπως και άλλα, υλοποιούνται επί δημαρχίας μου, σπεύδουν να ευχαριστήσουν οποιονδήποτε άσχετο με αυτά, ακόμα και τη “θεία τους απ’ το Σικάγο”, για τη γραβάτα, που τους έστειλε.

Και, φυσικά, ο νοών νοείτω…

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 13-11-2021
Ο δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ