Την απόλυτη αισιοδοξία του και την πεποίθησή του ότι μπορεί να οδηγήσει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής σε διπλασιασμό του ποσοστού και ανάδειξης του ως αξιωματικής αντιπολίτευσης στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις επανέλαβε από την Αργολίδα ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Στη διάρκεια των δηλώσεων του ο κ. Λοβέρδος τόνισε ότι « για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της ανεργίας, της έλλειψης ανάπτυξης –που υπάρχει και στην Αργολίδα- χρειάζεται, κατά κύριο λόγο, να παταχθεί η γραφειοκρατία που μέχρι σήμερα δημιουργεί ανυπέρβλητα εμπόδια…».

Αναφερόμενος στις εσωκομματικές εκλογές κάλεσε τους Αργολιδείς ,μέλη και φίλους του ΚΙΝΝΑΛ να προσέλθουν μαζικά στις 5 Δεκεμβρίου για να μπορούν να ψηφίσουν και στις επαναληπτικές , εφ όσον χρειαστεί..

Δήλωσε απόλυτα δικαιωμένος για την αποδοχή της θέσης του για επιστροφή στα σύμβολα και την ιστορική ονομασία του κόμματος λέγοντας ότι “στόχος είναι η επιστροφή με το ΠΑΣΟΚ στις εξελίξεις”

«Από-ενοχοποίησα την παράταξη και δικαιώνομαι ..» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λοβέρδος και επισήμανε ότι η « η αναμέτρηση της 5ης Δεκεμβρίου θα είναι ένας αγώνας της δημοκρατίας κατά των μηχανισμών..