spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑπόβαση στο Ναύπλιο του Ahepa Maritime Chapter “St’ Nicholas”

Απόβαση στο Ναύπλιο του Ahepa Maritime Chapter “St’ Nicholas”

Διήμερη επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Ελληνικής Επανάστασης του ενδόξου 1821, το Ναύπλιο, πραγματοποίησε το Maritime Chapter της Ahepa στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την απελευθέρωσή μας από τον τουρκικό ζυγό και την προσφορά του Ναυπλίου στον Αγώνα αυτό.

Αθρόα και συγκινητική η συμμετοχή των αδελφών μας παρά το φορτωμένο πρόγραμμα όλων λόγω εργάσιμων ημερών με προσκεκλημένους μας τον Δήμαρχο της πόλης, τον Περιφερειάρχη, τον Λιμενάρχη, τον Πρόξενο της Ρωσίας, τον Κυβερνήτη της Ahepa Hellas και άλλους καταξιωμένους επαγγελματίες από τη ναυτιλία, την πολιτική, την εκπαίδευση, την υγεία, την τεχνολογία, τον αθλητισμό κλπ. Στο forum αυτό τιμήσαμε, διδαχθήκαμε, συλλογιστήκαμε και στηρίξαμε.

Τιμήσαμε καταρχήν το ιστορικό Ναύπλιο και τον Ιωάννη Καποδίστρια με κατάθεση στεφάνου στο άγαλμά του, περιηγηθήκαμε στις ιστορικές τοποθεσίες της πόλης, διδαχθήκαμε από τα γεγονότα της ιστορίας καθώς, λαός χωρίς ιστορική μνήμη είναι λαός χωρίς μέλλον, συλλογιστήκαμε το παρόν μας με τα διάφορα δεινά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε και τα οποία με ενότητα και πίστη καλούμαστε να ξεπεράσουμε και στηρίξαμε προσφέροντας με δωρεά μας την κατασκευή παιδικής χαράς για άτομα με ειδικές ικανότητες (ΑΜΕΑ) σε κεντρική πλατεία της πόλης.

Δέσμευση της ομάδας μας είναι να στέκεται σημαντικός αρωγός στην κοινωνία για αυτό και ο Πρόεδρός μας, κος Ματθαίου Δημήτριος κατέστησε σαφές ότι το Chapter μας θα συνεργαστεί ξανά με τους τοπικούς φορείς και θα στηρίξει με όποιον τρόπο μπορεί την πόλη του Ναυπλίο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων