Επίσκεψη στο Ναύπλιο πραγματοποίησε ο Μαργαρίτης Σχοινάς

0

Στο Ναύπλιο βρέθηκε χθες ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαριτής Σχοινάς, ως τελευταία στάση της επίσκεψής του στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Τον υποδέχθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Μαλτέζος.

Για την επίσκεψη του κ. Σχοινά  στην Αργολίδα, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Μαλτέζος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Την Αργολίδα επέλεξε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς ως τελευταία στάση του, με την οποία ολοκλήρωσε την επίσκεψη του σήμερα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Τον υποδεχθήκαμε στο Ναύπλιο μαζί με την ομάδα του, όπου είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις για την πορεία των ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων στην Αργολίδα και ευκαιρίες για το νομό μας μέσα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πορείας.

Νωρίτερα σήμερα το πρωί στην Έδρα της Περιφέρειας στην Τρίπολη έγινε σύσκεψη για ευρωπαϊκά θέματα και πορεία ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων με τον Περιφερειάρχη, τους χωρικούς Αντιπεριφερειάρχες, τους Προέδρους των Επιμελητηρίων και το Δήμαρχο Τρίπολης.

Ακολούθως συμμετείχε στα εγκαίνια του Europe Direct Πελοπόννησος, μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εξωτερικών Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.