spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΝαύπλιο: Έκκληση Κωστούρο για εμβολιασμό και τήρηση των μέτρων

Ναύπλιο: Έκκληση Κωστούρο για εμβολιασμό και τήρηση των μέτρων

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτρης Κωστούρος μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης κάνει έκκληση προς όλους τους Δήμοτες να τηρούν τα μέτρα και να εμβολιαστούν. 

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Αγαπητές συμπολίτισσες και αγαπητοί συμπολίτες είναι πλέον σαφές ότι βρισκόμαστε μπροστά σε κρίσιμο σημείο της πανδημίας.
Σας εφιστώ την προσοχή για την πιστή τήρηση των μέτρων υγειονομικής προστασίας από όλους και όλες. Από κατοίκους, από εργαζομένους, από τους επιχειρηματίες και φυσικά από τους επισκέπτες.

Η Πολιτεία συνδράμει καθημερινά με ελέγχους και ενημέρωση και ο Δήμος Ναυπλιέων κάνει πραγματικά ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να διαχειριστεί τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε.

Είμαστε στο «εμείς», αλλά είμαστε και στο «εγώ»: Καθένας οφείλει να φορά τη μάσκα όπου απαιτείται, να τηρεί τις αποστάσεις όπου μπορεί και να φροντίζει για την ατομική του υγιεινή.

Και βέβαια να εμβολιαστεί, εφόσον δεν το έχει πράξει ήδη.

Η μέχρι τώρα προσπάθεια που έχουμε καταβάλει είναι απαραίτητο να διασφαλιστεί και να συνεχιστεί στο μέγιστο βαθμό. Για να γίνει αυτό, χρειάζεται η συλλογική προσπάθεια και ατομική ευθύνη.

Πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια θέληση, προκειμένου να προστατέψουμε τους εαυτούς μας, τους δικούς μας ανθρώπους και τη δημόσια υγεία
Όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων