Κοροναϊός – Διασωληνώθηκε έγκυος νοσηλεύτρια στη Λάρισα – Είναι ανεμβολίαστη

0

Η γυναίκα, η οποία είναι νοσηλεύτρια και βρίσκεται σε διαθεσιμότητα, επειδή αρνείται να κάνει το εμβόλιο, διανύει τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε και οι γιατροί αποφάσισαν τη διασωλήνωση της, όπως μεταδίδει η ertnews. Από την εξέλιξη της κατάστασης θα κριθεί, εάν οι γιατροί αποφασίσουν να προχωρήσουν σε καισαρική τομή και να “πάρουν” το έμβρυο.

Διασωλήνωση και για 20χρονο

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο διακομίζεται και 20χρονος από την Καρδίτσα και οι γιατροί αναμένεται να προχωρήσουν στη διασωλήνωση του, καθώς η υγεία του επιδεινώθηκε ραγδαία.
Ο καθηγητής Παθολογίας Γιώργος Νταλέκος μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ εμφανίστηκε απαισιόδοξος για την αποτελεσματικότητα των νέων μέτρων, που ανακοινώθηκαν από τον υπουργό Υγείας και τόνισε χαρακτηριστικά «με έναν τόσο μεταδοτικό ιό και τόσο χαμηλά εμβολιαστικά επίπεδα στη περιοχή μας, τα μέτρα δεν θα αποδώσουν».

Ο κ Νταλέκος τόνισε με έμφαση πως είναι επιτακτική η ανάγκη για λήψη μέτρων που θα περιορίσουν την κινητικότητα, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει επιβολή νέου lock down.