spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΕσπερινό Λύκειο Ναυπλίου| Αριστείο σε ζευγάρι μαθητών 77 και 67 ετών!

Εσπερινό Λύκειο Ναυπλίου| Αριστείο σε ζευγάρι μαθητών 77 και 67 ετών!

Το Εσπερινό Γενικό Λύκειο Ναυπλίου τίμησε τη γιορτή της Σημαίας και την Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940 με κατάθεση στεφάνου στο Μνημείο Φιλελλήνων το πρωί της Τετάρτης 27 Οκτωβρίου 2021.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας έγινε στο σχολείο η παράδοση της σημαίας στον αριστούχο μαθητή της Γ΄ τάξης Μηλιώτη Βασίλειο και η απονομή αριστείων και βραβείων στους αριστούχους μαθητές μας.

Αριστείο αλλά και Ειδικό Έπαινο ηθικής επιβράβευσης για την προσφορά τους στο σχολείο πήραν οι απόφοιτοι μαθητές Γ΄ Λυκείου που είναι ένα αγαπημένο ζευγάρι από την Αγία Τριάδα, η Σοφία Μερμίγκη 67 ετών και ο Νίκος Μερμίγκης 77 ετών.

Ήταν οι μεγαλύτεροι σε ηλικία μαθητές μας που φοίτησαν ανελλιπώς για τρία συνεχόμενα έτη στο σχολείο μας, πολύ συνεπείς και επιμελείς με μεγάλη διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς, πήραν απολυτήριο με “Άριστα” και τώρα είναι σπουδαστές του ΙΕΚ Άργους! Αποτελούν παράδειγμα μίμησης για όλους!

Παράλληλα υλοποιήθηκε για δέκατη συνεχή χρονιά η επιθυμία του κ. Μελισσινού Ανδριανού, συνταξιούχου ομότιμου καθηγητή Φυσικής του Πανεπιστημίου Ρότσεστερ των Η.Π.Α. που διαμένει στη Βοστώνη και έλκει την καταγωγή του από το Ναύπλιο, για χορήγηση υποτροφίας 1.000 ευρώ στους δύο πρωτεύσαντες αριστούχους μαθητές του σχολείου (από 500 ευρώ στον καθένα).

Είναι θείος της καθηγήτριάς μας χημικού κ. Μελισσινού Ελένης. Οι υποτροφίες χορηγήθηκαν φέτος στην Χριστοδούλου Γεωργία, φοιτήτρια τώρα της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και στην Κύρκα Σοφία σπουδάστρια στο ΙΕΚ Άργους. Την επόμενη μέρα αντιπροσωπεία μαθητών συμμετείχε και στη μαθητική παρέλαση!

Συγχαρητήρια και καλή σταδιοδρομία σε όλους τους μαθητές μας κι ευχαριστούμε θερμά τον χορηγό των υποτροφιών κ. Μελισσινό Ανδριανό και την κ. Ράλλη Μαρία για τα νόστιμα γλυκίσματα που μας πρόσφερε για τη σχολική γιορτή!

Σοφία Σαρρή, Δ-ντρια του σχολείου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων