spot_img
spot_img
ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΑΡΓΟΛΙΔΑ: Νέο «αίμα» στις εσωκομματικές διαδικασίες της ΝΔ

ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Νέο «αίμα» στις εσωκομματικές διαδικασίες της ΝΔ

Ένας νέος άνθρωπος έρχεται να δηλώσει παρών στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας την Κυριακή 24 Οκτωβρίου ως σύνεδρος στην Αργολίδα. Πρόκειται για την Ναυπλιώτισσα Αγγελική Σωτηροπούλου.

Η ίδια σε ανακοίνωσή της για τη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ αναφέρει:

«Από μικρή ηλικία εμαθα να είμαι ενεργός πολίτης και να θεωρώ τη συμμετοχή στα κοινά υποχρέωση του καθενός. Με κάθε τρόπο έδειχνα την ανιδιοτελή στήριξη μου στην ιδεολογία και τις αξίες της Νέας Δημοκρατίας δηλώνοντας διαχρονικά παρών στις μάχες. Με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς απέναντι στη μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη κατέθεσα την υποψηφιότητα μου ως σύνεδρος από τη ΝΟΔΕ Αργολίδας στις εσωκομματικές εκλογές  της Κυριακής 24 Οκτωβρίου.

Η Νέα Δημοκρατία προχωρά μπροστά, εκσυγχρονίζεται στα πρότυπα ενός κυρίαρχου Ευρωπαϊκού κόμματος. Τα ιστορικά κόμματα διαρκώς ανανεώνονται και εμπλουτίζονται με ιδέες που πηγάζουν μέσα από τις σύγχρονες απαιτήσεις της κοινωνίας. Πάντα όμως η κινητήρια δύναμη της Νέας Δημοκρατίας παραμένουν οι άνθρωποί της. 

Γι’ αυτό το λόγο πήρα την απόφαση να συμμετέχω στις εσωκομματικές εκλογές δηλώνοντάς πως η νέα γενιά του κόμματος είναι εδώ να συνεχίσει να αγωνίζεται για τις ιδέες και τα ιδανικά της Νέας Δημοκρατίας.

Μία νέα γενιά, η οποία έχει βιώσει κρίσεις, μια μεγάλη οικονομική κρίση και μετά την κρίση του κορωνοϊού, που έφερε τα πάνω-κάτω. Μία νέα γενιά όμως με οράματα και προσδοκίες για ένα καλύτερο μέλλον.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο google-site-verification: google4ff2c0abc414e29b.html
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων