Μια υποψηφιότητα που ξεχωρίζει για το συνέδριο της ΝΔ

0

Στις εκλογές της 24ης Οκτωβρίου

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι διαδικασίες για τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ, για τις οποίες,παρατηρείται ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον, τόσο από πλευράς υποψηφίων, όσο και από αριθμό μελών που έχουν εκφράσει την πρόθεση να προσέλθουν στις κάλπες.

Πέρα από την εκλογή νέων διοικήσεων των κομματικών οργάνων, τα μέλη της ΝΔ καλούνται να επιλέξουν με την ψήφο τους και αυτούς που θα συμμετάσχουν στο συνέδριο του κόμματος.

Μεταξύ των υποψηφίων συνέδρων από την Αργολίδα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει η υποψηφιότητα του Προέδρου της ΔΕΥΑΡΜ Πέτρου Διολίτση. Ένας άνθρωπος δράστηριος κοινωνικά και πολιτικά καταξιωμένος, αποφάσισε σε αυτές τις δύσκολες για την χώρα εποχές να βοηθήσει και από ένα άλλο μετερίζι.

Ο Πέτρος Διολίτσης κατάγεται από το Άργος και διατελεί επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του νυν Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου.

Υπενθυμίζεται ότι οι εκλογές είναι στις 24 Οκτωβρίου, ενώ η ψηφοφορία γίνεται είτε στα εκλογικά κέντρα που θα στηθούν για τον σκοπό αυτό είτε διαδικτυακά, με την συμπλήρωση της σχετικής αίτησης στο: https://ekloges.nd.gr/aithma-summetoxhs-mesw-hlektronikhs-pshfoforias/

Να σημειωθεί ότι στο Άργος, οι κάλπες θα στηθούν στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού “Μέγας Αλέξανδρος”